Manisa’da Esnafa Paralel Yapı Operasyonu

Manisa’da Esnafa Paralel Yapı Operasyonu

Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ‘paralel yapı’ ile bağlantılı oldukları öne sürülen çok sayıda esnafa ve Cihan Medya Dağıtım A.Ş bürosuna operasyon düzenledi.Operasyonlarda polis tarafından uzun bi...

Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ‘paralel yapı’ ile bağlantılı oldukları öne sürülen çok sayıda esnafa ve Cihan Medya Dağıtım A.Ş bürosuna operasyon düzenledi.

Operasyonlarda polis tarafından uzun bir süre arama yapıldı. Aramalar KOM şube müdürlüğü tarafından yapılırken, çevik kuvvet çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Aramalarda sonucu bilgisayar ve evraklara polis ekipleri tarafından el konuldu. Operasyonda herhangi bir gözaltı yapılmazken, polis ekipleri aramalarını bir süre sürdürdü.

Manisa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri paralel yapı ile bağlatılı oldukları ileri sürülen 11 derneğe ve bir derneğe bağlı 5 okuma salonuna baskın düzenlemişti. Polis ekipleri ilk olarak Yunus Emre ve Şehzadeler ilçelerinde, Manisa Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD), Aktif Eğitimciler Derneği, Milenyum Memurlar Derneği, Eğitim Gönüllüleri Derneği ve Manisa Çalışanlar Derneğine ait beş adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Ardından 6 sivil toplum kuruluşu arasında bulunan Kimse Yok Mu Derneği Manisa Şubesi, Sağlık ve Eğitim Derneği, Moris Şinasi Milletlerarası Çocuk Sağlığı Derneği, Manisa Halk Eğitim ve Öğretim Sağlık ve Sosyal Yardım Derneği, Havacılık Topluluğu Spor Kulübü Derneği, Feza Eğitim ve Kültür Vakfı’na baskın düzenledi. Daha sonra ekipler Ufuk Okuma Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne bağlı Gazi Hacı Nusrettin Kara Okuma Salonu ve Eğitim Merkezi, Altıntaş Okuma Salonu ve Eğitim Merkezi, Bekir Sacide Filiz Keleşoğlu Okuma Salonu ve Eğitim Merkezi, Zümrüt Okuma Salonu ile Yakutağa Okuma Salonu’nda arama yapmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.