Manisa’da ‘Kariyer Günleri’ Konferansı

Manisa’da ‘Kariyer Günleri’ Konferansı

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ), Manisa Girişimciler Derneği (MAGİD) ve Kimyagerler Derneği iş birliğiyle “Kariyer Günleri” adı altında bir konferans düzenlendi.CBÜ Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde...

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ), Manisa Girişimciler Derneği (MAGİD) ve Kimyagerler Derneği iş birliğiyle “Kariyer Günleri” adı altında bir konferans düzenlendi.

CBÜ Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Rektör Yardımcısı Muzaffer Tepekaya, MAGİD Başkanı Ayberk Aloğlu, dernek üyeleri ve öğrenciler katıldı. Konferans öncesi bir konuşma yapan MAGİD Başkanı Ayberk Aloğlu, “Tüm arkadaşlarımıza söylediğimiz bir şey var. Siz fikirlerinizi üretin biz Manisa Girişimciler Derneği olarak her daim sizin yanınızdayız ve hazır olarak bekliyoruz. Elimizden ne geliyorsa her daim yapmaya hazırız. Siz fikirlerinizi getirin biz girişimlerinize her türlü destek olmaya çalışacağız. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi. Programda CBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muzaffer Tepekaya, Ayberk Aloğlu’na teşekkür belgesi verdi. CBÜ Rektörü Prof Dr. Ahmet Kemal Çelebi ise Kimya Kulübü öğrencilerine ve MAGİD’e katkılarından dolayı teşekkür etti. Konferansta katılımcılara, temizlik malzemeleri ve CV hazırlama ve mülakat teknikleri ve çeşitli iş alanlarındaki konular hakkında bilgiler verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.