Manisaspor Evinde Altınordu’ya Farklı Yenildi

Manisaspor Evinde Altınordu’ya Farklı Yenildi

PTT 1. Lig’in 32. haftasında küme düşmeme mücadelesi veren Manisaspor, sahasında ağırladığı Altnordu’ya 6-1 mağlup oldu. Ligde zor günler geçiren siyah-beyazlı ekip bu mağlubiyet ile birlikte 30 puanl...

PTT 1. Lig’in 32. haftasında küme düşmeme mücadelesi veren Manisaspor, sahasında ağırladığı Altnordu’ya 6-1 mağlup oldu. Ligde zor günler geçiren siyah-beyazlı ekip bu mağlubiyet ile birlikte 30 puanla 16. sırada yer aldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, “İki ayrı maç seyrettik. Birer devrelik. İlk yarı herhalde hiç pozisyon vermedik. Bir tane ceza sahası dışından şut o da iyi yere gitmişti gol oldu. İlk yarı fazla pozisyon vermedik ama 4-5 tane pozisyonumuz var. İyi oynarken golü atacaksın ama atamadık. Skoru dengeleyelim diye ikinci yarı mecburen risk aldık. 2-1’e düştük. 2-1’den sonra bir pozisyon hatası yaptık. 3-1’den sonra zaten maçın konuşulacak şeyi kalmadı. Oyun disiplininden koptuk. Şimdi önemli olan bundan sonraki durum. Çünkü bu hafta Denizlispor’a gideceğiz. Denizli’ye mecburen kazanmaya gideceğiz. Kazanacağız ve döneceğiz. İnşallah Allah’ın izniyle kazanıp, döneceğiz. Bugün de iyi oynadık ama ikinci yarı risk aldık. Risk alınca, pozisyon hatalarında golü yiyince maçı kaybetti. Ama Denizli’de kazanıp öyle döneceğiz, ligde de kalacağız” diye konuştu.

ALTINORDU CEPHESİ

Maçı değerlendiren Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Geçen haftaki galibiyetimizi devam ettirmek istiyorduk. İyi bir seri yakalamıştık. Manisaspor’da Buca maçında aldığı son dakika golüyle moralliydi. Son haftalarda iyi oynuyorlardı. Tabi dersimize iyi çalıştık rakibin hücum gücü yüksek, yetenekli oyuncuları vardı. Bizde özellikle oyunumuzu 90 dakikaya yaydığımızda çok başarılı bir ekip oluyoruz. Bu gün golü bulduktan sonra baskı yemeye başladık. Top bizde kalmayınca rakibin birkaç pozisyonu vardı. Ama biz skoru devam ettirdiğimiz sürece kazanacağımızı biliyorduk. Devrede de hamleler yaptık. Özellikle rakibin önde kalabalık olması, bizim rakibin arkasındaki boş alanları değerlendirme planımız tuttu. İyi bir skorla dönüyoruz buradan. 8. maçımızı kazandık. Çok gol atan bir takımız. Tabi ki maçın belli bölümlerinde savunma yapmak durumunda kalabiliyoruz ama bunu da çok iyi yapıyoruz. Topun bizde daha çok kaldığı bölümlerde skoru da arttırıyoruz ve 6-1’lik bir skor çıktı. Geriye kalan iki maçımız var. Sonun kadar kadar kovalayacağız. İlk altının içinde olmak istiyoruz. Taraftarlarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Manisa halkı da takımlarına desteğe gelmişler. Daha lig bitmedi. Onlar içinde önemli. Ben futbolcularımı kutluyorum. Önemli bir üç puan aldık” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.