Marangozlar ustalara vefa gecesinde bir araya geldi

Marangozlar ustalara vefa gecesinde bir araya geldi

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Aydın Marangozlar Odası tarafından ‘Ustalara Vefa Gecesi’ düzenlendi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Aydın Marangozlar Odası’nın ortaklaşa düzenlediği ‘Ustalara Vefa Gecesi’ Granddor’da gerçekleşti. Geceye Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün ile oda üyeleri ve ailelerinin katıldı.

Bu geceyi düzenleyebilmek için 5 farklı kurum ile görüştüklerini fakat birçoğundan geri dönüş bile alamadıklarını dile getiren Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün, ustalara vefa gösterip geceye katkı sunan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Başkan Çerçioğlu’da böyle bir programı bugüne kadar niye yapmadık diye kendisini sorguladığını belirterek, “Ustalara Vefa Gecesi talebi geldiğinde çok sevindim. Neden bu geceyi daha önce yapmadık diye düşünüyorum. Umarım bundan sonra düzenli olarak ustalarımız ve eşleriyle birlikte güzel bir gecede buluşacağız. Benim gözümde fabrikasyonun hiçbir değeri yok. Sizlerin yaptığı el emeğidir. Her biri birbirinden değerli sanat eseridir. Sizlerin marifetleri ve eserleri gelecek nesillere aktarılmasını çok önemsiyorum” dedi.

Kendilerini hatırlayan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden emektar marangozlar kendi elleriyle yaptıkları el emeği koltuk hediye ettiler.

Marangozlar ustalara vefa gecesinde bir araya geldi

Marangozlar ustalara vefa gecesinde bir araya geldi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.