Mavi Balina için 120 km yol geldi!

Mavi Balina için 120 km yol geldi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde şüphe üzerine durdurulan gencin Mavi Balina diye tabir edilen oyunu oynadığı ve İzmir'den 120 km'lik yolu verilen görevi yerine getirmek için geldiği öğrenildi.

Kuşadası'nda görevli bekçiler sahildeki devriye sırasında bir gencin davranışlarından şüphelenerek kimlik kontrolü yaptı. Yapılan kontrolde 19 yaşında olduğu öğrenilen A.Ç.'nin İzmir'den Kuşadası'na yürüyerek geldiği ve oyun tarafından kendisine Güvercinada'da olduğunu iddia ettiği 'Lord'u bulması istendiği öğrenildi. Şüpheliye Kuşadası'na neden geldiğini soran görevli bekçiler ''Lord'u öldürmeye geldim'' cevabını aldı. A.Ç.'nin bekçilere verdiği ifadede ''Lord orada ve ben İzmir'den onu öldürmeye geldim. Güvercinada'ya gittim kapalıydı. Yarın sabahı bekleyeceğim'' dediği iddia edildi. 

Şüpheliyi gözaltına alan asayiş ekipleri yaptığı incelemede gencin birkaç gün önce İzmir'deki ailesinin evinden kaçtığı ve hakkında kayıp ihbarı olduğu öğrenildi. İzmir'deki ailesine haber verilmesi üzerine ilçeye gelen aile A.Ç.'yi teslim aldı.

(Hedef Gazetesi)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.