Medeniyetler Korosu Sivas’ta Konser Verdi

Medeniyetler Korosu Sivas’ta Konser Verdi

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ve Avrupa Birliği Bilgi Merkezi işbirliği ile Antakya Medeniyetler Korosu konser programı düzenledi.Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi’nden gerçekleştirilen programa...

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ve Avrupa Birliği Bilgi Merkezi işbirliği ile Antakya Medeniyetler Korosu konser programı düzenledi.

Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi’nden gerçekleştirilen programa Vali Alim Barut, STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, AB Türkiye Delegasyonu Temsilcisi Jochen Schmidt ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda ilk olarak AB tarafından desteklenen projelerin uygulanması sırasına çekilmiş fotoğraflardan oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi.

Ardından STSO bünyesinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezi tarafından düzenlenen konsere geçildi. Yılmaz Özfırat’ın şefliğinde 3 semavi dine mensup kişilerden oluşan Antakya Medeniyetler Korosu farklı din ve dillerden eserler seslendirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.