Medıcana Ankara’ya Hekim Kökenli Genel Müdür

Medıcana Ankara’ya Hekim Kökenli Genel Müdür

Uzun yıllardır sağlık sektöründe hem hekim hem de yönetici olarak görev yapan Dr. Remzi Karşı, Medicana International Ankara Hastanesi Genel Müdürü oldu.Medicana International Ankara Hastanesi’nde yen...

Uzun yıllardır sağlık sektöründe hem hekim hem de yönetici olarak görev yapan Dr. Remzi Karşı, Medicana International Ankara Hastanesi Genel Müdürü oldu.

Medicana International Ankara Hastanesi’nde yeni görevine başlayan Dr. Karşı, hekim emeği ve kıymetine önem veren anlayış ile yüksek çalışan motivasyonu üzerine kurulu bir sağlık hizmeti sunumuyla yüksek hasta memnuniyetini amaçladıklarını kaydetti. Etik değerler ve halk sağlığı önceliğine vurgu yapan Karşı, Medicana Ankara’nın, Başkent sağlık sektöründe yoğunlaşan rekabette bu değerler ve üniversite hastanesi kapasitesi ile geniş hizmet yelpazesiyle öne çıkmaya devam edeceğini belirtti. Dr. Remzi Karşı, hastanelerin hekim olan profesyonellerce yönetilmesinin, karmaşık süreçleri olan bu yapılarda kapsayıcılık sağlanması açısından önemli olduğu bildirdi.

Medicana International Ankara Hastanesi’nden yapılan açıklamada, Dr. Remzi Karşı’nın Medicana Sağlık Grubu içinde Tıbbi Hizmetler Direktörü (2014-2015) ve Medicana International Samsun Genel Müdür Yardımcısı (2011-2014) olarak görev yaptığı, ayrıca kamuya 22 yıl çalışan Karşı’nın, Samsun Merkez Verem Savaş Dispanseri Tabipliği (2005-2011), İş Bankası Samsun Şubesi Kurum Hekimliği (2000-2014), AYGAZ A.Ş. Samsun Dolum Tesisi İşyeri Hekimliği (2005 - 2007) ve Sağlık Bakanlığı Başhekimliği (2002-2005) gibi görevlerde bulunduğu belirtildi. Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi ve Çukurova Üniversitesi MBA Programı mezunu olan Karşı’nın, aynı zamanda Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olduğu bildirildi.

Ayrıca sivil toplum kuruluşlarında aktif rol alan Dr. Remzi Karşı, Türk Toraks Derneği, Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği (TÜSAD) ve European Respiratory Society Üyesi. Bilimsel dergilerde yayın kurulu üyeliği yapan Karşı, profesyonel olarak kişisel gelişim eğitimleri de verdiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.