Mehmet Akif Ersoy Lisesi, İspanya’yı Gezdi

Mehmet Akif Ersoy Lisesi, İspanya’yı Gezdi

Nazilli Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Avrupa Birliği Comenius Projesinin üçüncü hareketliliği olan İspanya gezisini 4 öğretmen ve 5 öğrenci ile birlikte gerçekleştirdi.

- Nazilli Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, 2013-2015 tarihleri arasında yürüttüğü ‘Mesleki eğitimde sporla motivasyonun sağlanması’ (Moves motivation in vocational education by sport) isimli Avrupa Birliği Comenius Projesinin üçüncü hareketliliği olan İspanya gezisini 4 öğretmen ve 5 öğrenci ile birlikte gerçekleştirdi. 23-27 Eylül tarihleri arasında projenin 3. toplantısını İspanya’nın Mayorka kentine gerçekleştirdiklerini belirten Okul Müdürü Yüksel Eliküçük; “Mayorka’nın San Alfonso okulunda gerçekleştirilen proje çalışmalarında her ülke hazırladıkları çalışmaları sergileyip sundu. Okulda proje çalışmaları ile birlikte çeşitli oyunlar ve spor müsabakaları yapılarak öğrencilerin iletişim ve dil becerilerini geliştirmelerine de imkan sağlandı. Çalışma saatleri dışında şehir turları yapılırken, Mayorka’da bulunan deniz canlılarının sergilendiği akvaryum merkezine de gittik. Eğlenceli ve verimli bir çalışma yaptığımız İspanya ziyaretimizi 27 Eylül tarihinde dönüş yaparak son buldurduk” dedi.

2015’TE PROJE ORTAKLARINI KONUK EDECEKLER

Bir sonraki ziyaretin ev sahipliğini 11-15 Mart 2015’te okulu Nazilli Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nin üstleneceğini belirten Yüksel Eliküçük; “Proje ekibinde bulunan İngilizce Öğretmenimiz Gürkan Armut, Edebiyat Öğretmeni Mursine Köseoğlu, Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Adıkutlu ile birlikte öğrencilerimizden Tolga Kahyaoğlu, Gizem Turan, Fatma Nur Ovalı, Ufuk Çakır ve Emine Akçay’a emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Mehmet Akif Ersoy Lisesi, İspanya’yı Gezdi

Mehmet Akif Ersoy Lisesi, İspanya’yı Gezdi

Mehmet Akif Ersoy Lisesi, İspanya’yı Gezdi

Mehmet Akif Ersoy Lisesi, İspanya’yı Gezdi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.