Mehmet Demirel;"SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDI"

Mehmet Demirel;"SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDI"

MHP üyesi Mehmet Demirel, "Sözlerin çarpıtılmış ve yanlış anlaşılmıştır. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin belediye başkan adaylığıyla ilgili bir açıklaması olmadı" dedi.

HAVADİS HABER - Geçtiğimiz salı günü Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'la birlikte MHP'nin grup toplantısına katılan iş adamı Mehmet Demirel, hakkında çıkan haberlere yönelik açıklamalarda bulundu. Demirel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Haluk Alıcık'a yönelik "2019 yerel seçiminde Nazilli Belediye Başkan adayım sensin" ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını ve bu sözleri kendisinin söylemediğini belirtti. 

Demirel açıklamasında şunları söyledi; "Salı günü Haluk başkanımızla MHP grup toplantısına katıldık. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öptük. Sözlerin çarpıtılmış ve yanlış anlaşılmıştır. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin belediye başkan adaylığıyla ilgili bir açıklaması olmadı. Belediye Başkan Adaylığı açıklamasını benim yapmam hadsizliktir, böyle birşey olamaz. Bu karar MHP Genel Merkezinin kararıdır.  Devlet Bahçeli'nin kesinlikle böyle bir açıklaması olmamıştır" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum