Mehmet Erdem Nazillilileri Kırdı!

Mehmet Erdem Nazillilileri Kırdı!

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in, Nazilli’de yapılmasına karar verilen Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’yla ilgili kurduğu cümleler Nazillili halkını üzdü.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın il merkezinde yapımına engel olunması nedeniyle Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu projesinin Nazilli’ye kaydırılmak zorunda kalındığını söyledi. Erdem yaptığı açıklamada, “Aydın il merkezinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olan Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ihalesi yapılmasına rağmen Aydın Belediyesi’nin engellemesi sebebiyle Nazilli’ye kaydırılmak mecburiyetinde kalınmıştır. Ekte belgelerini sunduğumuz şekilde mülkiyeti Aydın Belediyesi’ne ait olup 03 Eylül 2012 tarih ve 241 sayılı Aydın Belediye Meclis kararı ile 10 yıllığına kullanım hakkı Gençlik ve Spor Bakanlığı’na verilen parsellerden Merkez 1673 ada 4 parsel üzerinde Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu yapılması için ihale yapılmıştır. Ancak Aydın Belediyesi’ne yapılan ruhsat başvurusuna olumsuz cevap verilmiştir. Tüm ısrarlara rağmen ruhsat verilmemiştir. Bu durum sonucunda ihalesi yapılan Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Bakanlık tarafından Nazilli’ye kaydırılmıştır. Elbette Nazilli de bizim ilçemizdir. Nazilli’ye yapılması bizi memnun eder. Ancak Aydın Belediye Başkanlığı’nın Aydın’a yapılacak bu hizmeti engellemesini Aydınlı hemşerilerimizin takdirine bırakıyoruz. Elbette bu açıklamamızdan sonra Aydın Belediyesi’nden çeşitli mazeretler içeren açıklama yapılacaktır. Ancak ben bir Aydınlı olarak üzüntümü ifade etmek istiyorum” dedi.

• NAZİLLİ, AYDIN TOPRAĞI DEĞİL Mİ?

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in Nazilli’de yapılmasına karar verilen Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’yla ilgili kurduğu bu cümleler Nazillili halkını derinden üzdü. Site Editörümüz M.Şevket Altınayar’a telefonla ulaşan bir grup Nazillili, Milletvekili Erdem’in kurduğu, “Ancak ben bir Aydınlı olarak üzüntümü ifade etmek istiyorum” cümlesinin bir Aydın milletvekiline yakışmadığını dile getirdiler ve şu soruları sordular:  “Nazilli, Aydın toprağı değil mi? Yıllardan bu yana Aydın ile Nazilli arasında yaşanan sürtüşmenin sebebi bu tür cümleler değil mi? Aydın’ı, Nazilli’yi idare eden siyasilerin, bürokratların kurdukları cümleleri daha dikkatli seçmeleri gerekmiyor mu? Parçalayıcı değil, birleştirici olmaları gerekmiyor mu?”HABER: M.Şevket ALTINAYAR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum