Mehmet Erdem'in sözlerine Esat Ergüler'den cevap geldi

Mehmet Erdem'in sözlerine Esat Ergüler'den cevap geldi

AK Parti Nazilli 6. Olağan Kongresi’nde Milletvekili Mehmet Erdem’in, kendisine yönelik övgü dolu sözlerine cevap veren eski Nazilli Belediye Başkanı Esat Ergüler, “Başkan adaylığı gibi bir durum ortada yok” dedi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in dün gerçekleşen kongrede yaptığı konuşma, Nazilli’de heyecan yarattı. Erdem, uzun yıllar Nazilli Belediye Başkanlığı yapan Esat Erhüler’in yaptığı hizmetleri dikkat çekerek 2019 yerel seçimleri öncesi resmen “adayımız sensin” mesajını verdi. Erdem konuşmasında şunları söyledi, “Kongreye gelmeden önce Sümer parka gittim. Orada gezdim çay içtim, dinlendim. Ne kadar güzel bir tesis olduğunu gördüm. Bu tesisi belediye başkanlığı zamanında Nazilli’ye kazandıran Esat Ergüler başkanımıza teşekkür ediyorum. Nazilli’ye çok güzel hizmet etti. İnşallah hizmetleri devamı gelecek.”

ESAT ERGÜLER ADAY OLMAYACAK!

Parti kulislerinde heyecan yaratan açıklamanın ardından Esat Ergüler, Havadis Gazetesi’ne konuştu. Milletvekili Erdem’in sözlerinin yanlış anlaşılmaması gerektiğini ifade eden Esat Ergüler, başkan adaylığı düşüncesinin olmadığını belirtti. Ergüler, açıklamasında, “Mehmet Erdem vekilimiz geçmişe dönük yaptığımız çalışmalarımızdan bahsetti. Başkan adaylığı gibi bir durum ortada yok. Böyle bir düşüncemizde yok.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.