Mehmet Yüzügüler Sokak'ta son rötuşlar

Mehmet Yüzügüler Sokak'ta son rötuşlar

Kanal Yolu olarak bilinen ve Nazilli’nin en geniş kapsamlı yol çalışmalarından biri olan Yıldıztepe Mahallesi Mehmet Yüzügüler Sokak’ta kaldırım döşeme çalışmalarına başlandı.

Nazilli Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Kanal Yolu Projesi’nde sona gelindi. Geçtiğimiz ay araç trafiğine açılan yolda kaldırım döşeme çalışmalarına başlandı. 

Covid-19 ile mücadele çalışmalarının yanı sıra rutin belediyecilik faaliyetlerini de sık sık denetleyerek daire müdürlerinden bilgi alan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Mehmet Yüzügüler Sokak’ta da incelemelerde bulundu.

Mahalle sakinleri ile sohbet ederek taleplerini dinleyen Özcan, Nazilli’de hiçbir sorunun baki kalmayacağını söyledi.
Başkan Özcan, hazırlanan program çerçevesinde ilçedeki cadde ve sokakların tamamında ihtiyaç ivediliği göz önünde bulundurularak bakım, onarım ve tadilat çalışması yapılacağını kaydetti.

Çalışmalarından dolayı Başkan Özcan ve ekibine teşekkür eden mahalle sakinleri, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Burada büyük bir çalışma yapıldı ve yolumuz çok güzel oldu. Araçlar ve yayalar hiçbir sorun yaşamıyor. İnşallah Nazillimizdeki diğer yollarda bu şekilde yapılır. Hem alt yapısıyla hem de üst yapısıyla burası örnek bir yol oldu. Emeği geçen herkese mahallemiz adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

c5baedc2-9e9c-4faa-8e45-c55070b9167b.jpg

0ec0989a-8ab4-44c5-b342-391ad1d72ee4.jpg

e8c49a22-585d-4ecd-8c9a-998f215f8287.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.