Memur-sen Adana Şubesi İle Acıbadem Adana Hastanesi Protokol İmzaladı

Memur-sen Adana Şubesi İle Acıbadem Adana Hastanesi Protokol İmzaladı

Adana’da yaklaşık 22 bin üyesi bulunan Memur-Sen, üyelerinin sağlığı için Acıbadem Adana Hastanesi ile ortak bir protokole imza attı.12 sendikanın bağlı olduğu Memur-Sen Adana Şubesi Başkanı Mehmet Se...

Adana’da yaklaşık 22 bin üyesi bulunan Memur-Sen, üyelerinin sağlığı için Acıbadem Adana Hastanesi ile ortak bir protokole imza attı.

12 sendikanın bağlı olduğu Memur-Sen Adana Şubesi Başkanı Mehmet Sezer ve Acıbadem Adana Hastanesi Direktörü ve Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak’ın imza attığı sözleşme ile Adana’da yaklaşık 22 bin üyesi bulunan Memur-Sen üyeleri bundan sonra hastanenin kendilerine sunduğu çeşitli avantajlardan yararlanabilecekler.

Başkan Mehmet Sezer, Acıbadem Adana Hastanesi ile yaptıkları bu sözleşme ile üyelerinin hastaneden sağlık hizmet alırken çeşitli avantajlara sahip olacaklarını söyleyerek bundan mutluluk duyduklarını belirtti.

Direktör ve Başhekim Prof. Dr. Bülent Soyupak da, hastanenin konferans salonunda düzenlenen imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, bu kadar çok üyeye sahip bir sivil toplum örgütüne hizmet verecekleri için gurur duyduklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından hastanenin konferans salonunda gerçekleştirilen hatıra fotoğrafı çekimi ile imza töreni sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.