Menderes Anadolu Lisesi, proje ortaklarını ağırladı

Menderes Anadolu Lisesi, proje ortaklarını ağırladı

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Erasmus Plus Projesi ortaklarını 9-13 Mart 2014 tarihleri arasında ağırladı.

‘EU Needs U’ (Avrupa’nın Size İhtiyacı Var) projesi kapsamında Danimarka, İtalya, İspanya, Avusturya ve Yunanistan’dan Nazilli Menderes Anadolu Lisesi’ne gelen 27 öğrenci ve 15 öğretmen proje etkinliğine Okul Müdürü Mehmet Atay’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Menderes Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Metin Çelikel yönetiminde tüm ülkelerin şarkılarının yer aldığı küçük bir konser verildi. Okuldaki bölümlerin tanıtılmasından sonra proje konusu gereği proje ortaklarıyla Nazilli Endüstri Meslek Lisesi’ne ziyarette bulunuldu. Misafirleri Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur da makamında kabul etti.

Misafirler, kültürel program çerçevesinde Afrodisias ve Pamukkale’yi görme fırsatı buldu. Projede görevli öğrenciler kendi okullarını ve eğitim sistemlerini tanıtan sunumlarını gerçekleştirdiler. Nysa Antik şehri ve Aydın il merkezine gezi düzenlendi. Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’ne ziyarette bulunan misafir ekip fakülte ortamını görüp tanıma fırsatı yakaladı.

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi’nin gelenekselleşen ‘Meslek Tanıtım’ organizasyonuna katılan konuklar, değişik meslek gruplarının yer aldığı etkinlikte mesleklerle ilgili merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldular. Perşembe Pazarı’nı da dolaşan misafir ekip, bol-bol alışveriş yapma fırsatı buldular. Proje organizasyonunun son günü ise o Efes Antik Şehri, Meryem Ana, Yedi Uyuyanlar ve Şirince Köyü’nü ziyaret edildi. Onurlarına verilen yemeğe katılan kafile cumartesi günü Nazilli’den ayrıldı. Projenin bir sonraki durağı olan Avusturya’da Viyana şehrinde 18-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

nazilli-menderes-anadolu-lisesi-(1)-001.jpg

nazilli-menderes-anadolu-lisesi-(2)-001.jpg

nazilli-menderes-anadolu-lisesi-(3).jpg

nazilli-menderes-anadolu-lisesi-(4).jpg

nazilli-menderes-anadolu-lisesi-(5).jpg

nazilli-menderes-anadolu-lisesi-(6).jpg

nazilli-menderes-anadolu-lisesi-(6).jpg

nazilli-menderes-anadolu-lisesi-(7).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.