Menderes Belediyesi’nden Muhtarlara Destek

Menderes Belediyesi’nden Muhtarlara Destek

Menderes Belediyesi tarafından mahalle muhtarlarına maddi destek sağlanması amacıyla muhtarlığa ait faturalar belediye tarafından ödeniyor.Menderes Belediyesi, ilçedeki 46 mahalle muhtarına destek sağ...

Menderes Belediyesi tarafından mahalle muhtarlarına maddi destek sağlanması amacıyla muhtarlığa ait faturalar belediye tarafından ödeniyor.

Menderes Belediyesi, ilçedeki 46 mahalle muhtarına destek sağlamak amacıyla “ Fatura Ödeme “ uygulamasını hayata geçirdi. İlk kez hayata geçirilen uygulama ile muhtarlıkların faturalarına belediyeden nakdi destek sağlanıyor. Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen uygulama kapsamında 46 mahalle muhtarlığının elektrik, su ve telefon faturalarının toplam tutarının 200 TL’ye kadarki kısmı belediye tarafından ödeniyor.

HİZMET KALİTESİ ARTACAK

Uygulama hakkında bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Onlarla birlikte bu ilçenin hak ettiği noktaya gelmesi için el ele verdik. Muhtarlarımızla gerçekleştirdiğimiz toplantılarda özellikle maddi konularda sıkıntı yaşadıklarını ifade ettiler. Biz de belediye olarak onların faturalarını ödeyerek destekte bulunma kararı aldık ve ‘Fatura Ödeme’ uygulamamızı devreye soktuk. Uygulama ile muhtarlıklarımıza ait elektrik, su ve telefon faturaları için belediyemiz tarafından nakdi destekte bulunuluyor. Bizim tüm amacımız vatandaşımıza verilen hizmetin kalitesini arttırmaktır. Bu destekler ile vatandaşlarımızın mahallelerinde daha kaliteli hizmeti alması da sağlanmış olacak” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.