Meral Akşener Aydın'a geliyor

Meral Akşener Aydın'a geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Meral Akşener, 7-8 Mayıs tarihleri arasında Aydın'a gelecek. MHP'de değişimin lideri konumunda bulunan Akşener'in, Adnan Menderes'in memleketinden demokrasi mesajı vermesi bekleniyor.

 

HABER ÖZEL-MEHMET ALİ CİNTOSUN MHP'de değişim rüzgarı tüm hızıyla devam ediyor. Toplanan imzalar, alınan mahkeme kararı ve kongre tarihinin belli olması ülkücü hareketi heyecanlandırdı. Genel Merkez'e karşı direnen muhalif kanat her geçen gün büyümeye devam ediyor. Muhaliflerin lideri Genel Başkan Adayı Meral Akşener,  "Başbakan olmaya geliyorum" sloganıyla partili, partisiz her kesimin gönlünde taht kuruyor. Seçim çalışmaları kapsamında il ziyaretlerini sürdüren Akşener  7 - 8 Mayıs tarihleri arasında demokrasi şehidi Adnan Menderes'in memleketi Aydın'a gelecek. Akşener'in Aydın'dan önceki ilk durağı ise 7 Mayıs'ta İzmir olacak. Olağan üstü kongre çalışmalarında parti içi demokrasinin eksikliğini gittiği her yerde dile getiren Akşener, Menderes'in memleketinden  "Demokrasi mesajı" vermesi bekleniyor.

ON BİNLER AKŞENER'İ KARŞILAYACAK

Genel merkezin Akşener’i ihraç etmek için harekete geçmesi sonucu kenetlenen MHP'liler alınan bu karara öfke kusuyor.  Olağanüstü kongre toplanabilmesi için imza veren üst kurul delegelerinin hazır bulunacağı Aydın ziyaretinde MHP eski milletvekilleri, eski ve yeni il başkanları, belediye başkanları, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, ocak başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve on binlerce parti üyesi Ülkücü’nün hazır bulunacağı bildiriliyor.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum