Meral Akşener Aydın'dan halka seslendi

Meral Akşener Aydın'dan halka seslendi

İYİ Parti lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, miting programları kapsamında Aydınlı vatandaşlarla bir araya geldi. İstasyon Meydanından Aydın’a ve tüm Türkiye’ye seslenen Akşener, “Menderes nehrinin ve ekonominin içine tükürdüler.'' dedi.

Vatandaşlar Akşener’i 34 dereceyi bulan sıcak havada bekledi. Zaman zaman fenalık geçirenler oldu. Yoğun katılımın olduğu program renkli gösterilere de sahne oldu. Akşener’in sözleri alandakilerin sık sık ‘Cumhurbaşkanı Akşener’ sloganlarıyla kesildi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından sahneye çıkan Akşener, yoğun tezahüratlarla karşılandı. Yöresel kıyafetli miniklerin karşıladığı Akşener, takdim edilen gülleri kabul ederek çocuklara tek tek teşekkür etti. Akşener’in sahnede Bayrak Nine’nin elini öptü bağrına bastı.

Ben bu partiye kurarken onlara sordum “Yürü” dediler. Sonra gençlere sordun, en son erkeklere sordum diyerek kadınlara pozitif ayrımcılık yaptığını söyleyen İYİ Parti lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, “Düşünün İYİ Parti olmasa, biz bu yolda yürümemiş olsak, acaba seçimler nasıl olurdu? Herkesin birbirine sövdüğü kazananın belli olacağı bir seçim olurdu. Hani çatı aday dönemindeki gibi. Ama bugün çok güzel bir seçim var. Meral Akşener var devrede, sinirler bozuldu. Televizyonlara çıkarmıyorlar. Ben de istemiyorum artık” dedi.

“MENDERES VE EKONOMİMİZE TÜKÜRDÜLER”

“Aydın ilk kadın muhtarı seçmiş bir yer. Şu anki belediye başkanı da kadın. Türkiye'nin ilk kadın cumhurbaşkanı da buradan çıkacak. Kadınların sesi daha fazla çıkıyor haberiniz olsun. Uçakta bir arkadaşımla karşılaştım. Dedi ki bana “Anadolu'da tülbent devrimi oluyor” Bu tülbentler bana veriliyor ve deniliyor ki “Bu ülkedeki ayrışma noktalarını affet” Bu yazmaları topluyorum. İnşallah Cumhurbaşkanı seçileceğim ve Çankaya'da bunlarla ilgili bir müze açacağım ve dünya âlem gelip bunları görecek. Bizim kültürümüzün ne kadar önemli, birleştirici olduğunu herkes anlayacak. Bunları gördükçe birilerinin dalağı şişiyor. Bir ekonomi bakanı var ne söylediğini bilmiyor. Dolarla işimiz yokmuş. Şu an Türkiye'de bütün alım satımı dolarla oluyor. Milleti tarlasına da küstürdü bunlar. Turizm kendi Aydın. Turizmi geliştireyim derken doğayı bitiriyorlar. Menderes nehrinin içine tükürdüler. Ekonomimizin içine tükürdükleri gibi” diye konuştu.

“BUNLARI EVLERİNİZE ALMAYIN”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yıllar önce yüzüğü gösterip “Bunun dışında malım olursa bilin ki hırsızlık yapmışımdır” sözünü hatırlatan Akşener, "Bir yüzükle siyasete başlayan arkadaşı şu an Liderler arasında ilk 10 zengin arasına giriyorsa. El hak doğru söylemiş. Sayın Erdoğan diyor ki “Fakir evlerinde farklı bir enerji alıyorum” arkadaş çık saraydan çık. Bunları evlerinize almayın. Sizi fakirleştiren bunlar. Atatürk'ten bu yana yapılan bütün değerler, fabrikalar satıldı. Yandaşların cebi doldu" dedi.

O BORÇLAR SİLİNECEK

İktidara yandaş müteahhitleri zengin etmek için yola çıktılar diyerek eleştiren Akşener, “4.5 milyon insan takipte. Kredi kartı borcu olanların, öğrenci, işsiz, şehit ve gazi ailelerinden sileceğim arkadaş. 8.5 milyar tutuyor. Bunların fındık fıstık parası dediği bir miktar. Lüks arabalardan indireceğim onları. Benim emekli kardeşimin cebinden çıkan parayla lüks hayat yaşamak yok. Çiftçinin borcunu da bir defaya mahsus sileceğim. Buradan o şeker fabrikalarını alanları uyarıyorum. Ellerinizi uzatmayın ben seçileceğim ve o satışları iptal edeceğim. Bu ülkeden Atatürk değerlerini silemeyecekler. Aydın buna izin vermeyecek tamamdır tamam” diye konuştu.

FETÖ'ye de değinen Meral Akşener, “FETÖ'cülere teslim oldunuz. Askeriyeyi Balyoz'la Ergenekon'la yumrukladı. Genelkurmay başkanını hapse attılar. Sonra aradan zaman geçti “Pardon, ben kandırılmışım” sonra arkasından kimler kimler kandırdı. Her kandırıldığının bedelini bu millet canıyla, kanıyla ödüyor. FETÖ'yü Türkiye'nin başına sen bela ettin” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Aydın milletvekili adaylarını sahneye davet eden Akşener, bir adayın terör gazisi olduğunu hatırlattı. “Onları sizlere emanet ediyorum” diyerek alandan alkışlar eşliğinde ayrıldı.

f362ecbe5132bf78a17486ec33f622ef.jpg

79589aff1e5a7e334dabb50bdf8883e3.jpg

1eebf12201a1037b9bb896be92b90c34.jpg

5dc62d4c4343968c550d1c904122f027.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.