Meral Akşener, Topuklu Efe'yi unutmadı

Meral Akşener, Topuklu Efe'yi unutmadı

Partisinin Aydın il teşkilatının açılışına katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile bir araya geldi.

Aydın'da bir dizi temaslarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin il teşkilatının açılışına katıldı. Burada partililerle bir araya gelen Akşener, daha sonra ekibiyle birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Buradaki programa CHP Aydın  İl Başkanı Ali Çankır, İyi Parti İl Başkanı Recep Taner'in yanı sıra CHP ve İYİ Parti yöneticileri de katıldı. 

Akşener ile uzun bir süre sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekilliği yaptığı dönemde Akşener ile sık sık görüştüklerini anlatan Çerçioğlu, "Malumunuz bir dönem milletvekilliği yaptım. Vekillik yaptığım dönemde Meral Akşener ile aynı ortamda çalışma fırsatımız oldu. Uzun bir süredir de görüşememiştik. Aydın'a yaptığınız ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Tekrar hoşgeldiniz" dedi. 

"Topuklu Efe lakabı Özlem Hanım'a yakışıyor" diyen İYİ Parti lideri Meral Akşener de, "“Özlem Hanımın işi benden daha zor. Koskoca bir şehri idare ediyor. Kendisini zaten parlamentodan tanıyorum. Aydın’ın bir ‘Topuklu Efesi’ var. Topuklu Efe lakabı Özlem Hanıma çok yakışıyor. Özlem hanım başarılı ki Aydın halkı iki dönemdir onu başkan seçiyor. Zaten neden seçildiği de ortada”  diye konuştu.

"ARANIZI İYİ TUTUN" 

İYİ Parti  Genel Başkanı Meral Akşener de, Özlem Çerçioğlu'ndan bir ricada bulundu. Akşener, "İl ve ilçe başkanlarımız sizi seviyor. Aranızı iyi tutun" ifadelerini kullandı.

İTTİFAK STARTI MI?

Akşener ve CHP'li Çerçioğlu arasındaki diyalog, "2019 seçimlerinde CHP-İYİ Parti ittifak mı yapacak?" sorularını bir kez daha gündeme getirdi. 

Ziyaret sonunda Çerçioğlu, yöresel ürünlerin bulunduğu sepeti Akşener'e hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.