Mersin’de Kaçak İçki İmalathanesi Ortaya Çıkarıldı

Mersin’de Kaçak İçki İmalathanesi Ortaya Çıkarıldı

Mersin’de polisin bir depoya düzenlediği operasyonda, sağlıksız ortamda kaçak içki üretimi yapılan imalathane ortaya çıkarıldı.Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, bir istihbaratı değer...

Mersin’de polisin bir depoya düzenlediği operasyonda, sağlıksız ortamda kaçak içki üretimi yapılan imalathane ortaya çıkarıldı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Hal Mahallesi’nde bir evin altındaki depoya operasyon düzenledi. Operasyonda söz konusu deponun kaçak içki imalathanesine dönüştürüldüğünü belirleyen ekipler, yaptıkları aramada 9 bidon 30 litrelik alkol, 250 litrelik içki üretiminde kullanılan alkol tankı, 366 adet boş içki şişesi, bin 50 adet şişe kapağı, bir top etiket, 6 adet 30 litrelik boş bidon ile sahte içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi. Soruşturmayı sürdüren polis, depoda üretilen sahte içkilerin piyasaya sürüldüğünü belirledi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişinin ise tutuklandığı bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.