Mersin’de Trafik Kazası : 1 Ölü, 1 Yaralı

Mersin’de Trafik Kazası : 1 Ölü, 1 Yaralı

Mersin’in Erdemli ilçesinde üzerinde yaşları küçük iki kişinin bulunduğu motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.Edinilen bilgiye göre, k...

Mersin’in Erdemli ilçesinde üzerinde yaşları küçük iki kişinin bulunduğu motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza; D-400 Karayolu üzerinde Talat Göktepe Çamlığı’nda Antalya-Mersin istikametinde meydana geldi. Aynı istikamette seyreden E. Y. yönetimindeki 33 VLU 70 plakalı otomobil ile henüz sürücüsünün hangisi olduğu belirlenemeyen, ancak üzerinde 16 yaşındaki İ.E ile 15 yaşındaki A.Ş’nin bulunduğu belirlenen motosiklet çarpıştı. Kazada İ.E hayatını kaybetti. Ağır yaralı arkadaşı A.Ş ise önce Erdemli Devlet Hastanesi’ne buradan da Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. A.Ş’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden İ.E’nin ailesi de çocuklarının kaza yaptığını öğrenince, Erdemli Devlet Hastanesi acil servisi önüne geldi. Acı haberle yıkılan aile sinir krizleri geçirdi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.