Meski, Kanal Ve Izgara Temizliği Çalışmalarına Hız Verdi

Meski, Kanal Ve Izgara Temizliği Çalışmalarına Hız Verdi

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Turgut Aybak, MESKİ ekiplerinin cadde ve sokaklardaki yağmur suyu kanalları ile rögarlar ve kanalizasyon hatlarında bahar temizliği yaptıklarını...

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Turgut Aybak, MESKİ ekiplerinin cadde ve sokaklardaki yağmur suyu kanalları ile rögarlar ve kanalizasyon hatlarında bahar temizliği yaptıklarını bildirdi.

MESKİ ekipleri, kent genelinde kanal ve ızgara temizliği çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Mithat Paşa Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı boyunca ızgara temizliğine devam ediyor. MESKİ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, belirli bir program dahilinde merkez Mezitli ilçesine kadar kuzey-güney şeritlerindeki ızgara temizliği, cadde ve sokaklarda yağmur suyu kanalları, rögarlar ve kanalizasyon hatları boyunca devam edecek.

MESKİ Genel Müdürü Aybak, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, MESKİ ekiplerinin cadde ve sokaklarda yağmur suyu kanalları ile rögarlar ve kanalizasyon hatlarında bahar temizliği yaptıklarını belirtti. Aybak, “Cadde ve sokaklardaki yağmur suyu drenaj ızgaraları, mazgallar ve rögarlarda oluşan çöp birikintilerinin temizlik çalışmalarını yapıyoruz. Bir nevi bahar temizliği de denebilir. Mersin’de yaşayan vatandaşlarımızın soğuk ve yağmurlu günlerde su baskını sıkıntısı yaşamaması için kış başında önlemimizi alırken, içinde bulunduğumuz bahar mevsiminde de yazın vatandaşımızın koku ve böceklenme olayından sıkıntı yaşamaması için tedbirlerimizi alıyoruz” dedi.

Vatandaşları ızgaralar konusunda duyarlı olmaya çağıran Aybak, su baskınlarının yaşanmaması için vatandaşların sokaklarında bulunan yağmur suyu ızgaralarına çöp atmamalarını ve temizliği konusunda Alo 444 8 185 MESKİ Hattı’na bilgi vermelerini istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.