Meslektaşımıza çirkin saldırı

Meslektaşımıza çirkin saldırı

Nazilli'de bir gece kulübünde gerçekleşen intihara teşebbüs olayını görüntülemek isteyen Gazeteci Erdal Savaş, yumruklu saldırıya uğradı. Kamerasını aracından zorla alıkoyan ve yumruk atan şüpheliyi polis gözaltına aldı.


Alınan bilgiye göre olay, gece saat 02:00 sıralarında Arslanlı mahallesinde faaliyet gösteren bir gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre, mekanda garson olarak çalışan sevgilisinin ayrılma talebine dayanamayan İ.Y isimli bir şahıs, cam bardağı kırarak bileklerini kesti. İntihara teşebbüs eden yaralı kanlar içinde yerde yatarken olay yerine gelen Gazeteci Erdal Savaş, görüntü çektiği sırada gece kulübünden çıkan Emrah A.'nın saldırısına uğradı. Aracına binip uzaklaşmak isterken Savaş'ın yüzüne yumruk atan şahıs, daha sonra gazetecinin görüntü çektiği kamerayı arabanın arka koltuğundan fark ettirmeden aldı. Olay yerinden uzaklaştığı sırada kamerasının aracında olmadığını anlayan Gazeteci Erdal Savaş,  polisi arayarak bilgi verdi.  Mekanda arama yapan güvenlik güçleri, gazetecinin makinesini alıkoyan ve yumruk atan Emrah A.'yı gözaltına aldı.

Gazeteci Erdal Savaş, Nazilli Devlet Hastanesi'ne giderek, sağlık kontrolünden geçirildi. Savaş'ın alnında yumruktan dolayı zedelenme olduğu belirlendi.
Polis, saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.