Meston 7. Orta Doğu İnşaat Fuarı’na Katıldı

Meston 7. Orta Doğu İnşaat Fuarı’na Katıldı

Esenlik bünyesinde bulunan MESTON şehir mobilyalarını, Diyarbakır’da katıldığı Ortadoğu 7. İnşaat Fuarı’nda halkın beğenisine sundu.Anadolu’nun büyüyen gücü olarak görülen Esenlik Şirketi bünyesinde b...

Esenlik bünyesinde bulunan MESTON şehir mobilyalarını, Diyarbakır’da katıldığı Ortadoğu 7. İnşaat Fuarı’nda halkın beğenisine sundu.

Anadolu’nun büyüyen gücü olarak görülen Esenlik Şirketi bünyesinde bulunan ve şehrin kentsel dönüşüm projesi ile fiziki görünümünde damgası bulunan Meston, şehir mobilyaları üretimi alanında da büyük bir eksikliği gidermiş bulunuyor. Görsel olarak şık, vatandaşlarımızın sosyal hayat konforuna çok büyük katkılar sağlayacak ve doğal dokuya uyumlu tasarımlar geliştirerek kenti daha yaşanabilir kılmayı hedefleyen kent 0mobilyaları ürünlerini Diyarbakır’da katıldığı Ortadoğu 7. İnşaat Fuarı’nda halkın beğenisine sundu.

‘Belediyelerin ihtiyaç duyduğu alt ve üst yapı malzemelerini kaliteli bir şekilde üreten, Meston Kent Dizayn, özellikle belediyelerin modern şehirleşmesinde ihtiyaç duyduğu bütün ürünleri üretiyor.

Diyarbakır İnşaat Fuarı’na katılan Meston, bu bölgedeki belediyelerin ihtiyaçlarını düşünerek beton ayaklı ahşap bank ve oturma grupları, döküm veya metal ayaklı ahşap banklar, beton çiçeklikler, çöp kutuları ve sınır elemanları, yağmur suyu ızgarası vb ürünler üretiyor. Bölgede ve yakın coğrafyalarda fizibilite çalışmaları ise sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.