Mesut Yılmaz’dan AYSO’ya Vergi Haftası ziyareti

Mesut Yılmaz’dan AYSO’ya Vergi Haftası ziyareti

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Aydın Sanayi Odası (AYSO) Başkanı Mehmet Yunus Şahin’i ziyaret etti.

23 Şubat -1 Mart tarihleri arasında 26.’sı kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz ve Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü S.Okan Metin, Aydın Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Heyeti AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Merve Alpargun Altıntaş ve Salih Fahlioğulları ile Yönetim Kurulu üyesi Sinan Yılmaz karşıladı.

Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, Vergi Haftası etkinliklerinde vergi bilincini geliştirmek için hedef kitlelerinin özellikle mükellefler ve öğrenciler olduğunu söyledi. Bu sebeple sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerin en üst noktada tutmaya çalıştıklarını kaydeden Yılmaz, sanayicilerin vergi konusunda yaşadıkları sıkıntıları, varsa her iki tarafı da mağdur etmeyecek şekilde çözüm yolları bulabileceklerini, misyon ve vizyon olarak öncelikli hedeflerinin bu olduğunu belirtti.

AYSO Başkanı Mehmet Yunus Şahin de, ziyaretinden ötürü Mesut Yılmaz’a teşekkür ederek, “2023 Milli Hedeflerimiz için vergi bilinci ve kayıt altına alınmış ekonomi önem arz ediyor. Vergi Haftası kapsamında yapılan bu çalışmaların bu hedeflere ulaşmak için büyük katkısı olduğunu ve bu şekilde daha büyük kitlelere ulaşıldığını düşünüyorum. Ancak zor şartlarda yatırım yapan, işçi çalıştıran ve zamanında vergisini ödeyen üreticilerimiz ile yaptığı ihracat ve üretim ciroları ile ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde tanıtan sanayi kuruluşlarımızın da vergisel anlamda desteklemesinin de önemli. Bu sebeple yaşanılan sıkıntıların dile getirilmesi, çözüm yollarının bulunması ve karşılıklı fikir alış verişi yapmak üzere sanayicilerimiz ile Vergi Dairesi Başkanlığı yetkililerinin 4 ayda bir değerlendirme toplantıları yapmaları faydalı olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.