Meteoroloji'den önemli uyarı!

Meteoroloji'den önemli uyarı!

Batı Akdeniz için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

Yağışlar, bugün akşam saatlerde Antalya'nın merkezi, Serik ve Manavgat  ilçeleri ile Muğla'nın Ortaca, Dalaman,Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde yer yer  kuvvetli olacak. İzmir'de hava durumu 14 Ocak Pazar günü çok bulutlu olacak. Salı günü ise İzmir'de Gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı  Merkezinden yapılan açıklamaya göre, yarın bölgede hava, parçalı çok bulutlu, sahil kesimlerinde aralıklı sağanak, gök gürültülü sağanak, iç kesimlerde yağmur  ve karla karışık yağmur, yer yer kar yağışlı geçecek. 

Hava sıcaklığı Muğla ve çevrelerinde 1 ila 3 derece artacak, diğer  yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. İzmir'de hava durumu 14 Ocak Pazar günü çok bulutlu olacak. Salı günü ise İzmir'de Gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışlar, bugün akşam saatlerde Antalya'nın merkezi, Serik ve Manavgat  ilçeleri ile Muğla'nın Ortaca, Dalaman, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde yer yer  kuvvetli olacak.

Yarın sabah saatlerinde Muğla çevrelerinde yer yer sis ve pus  görülecek.

İzmir, Aydın ve Manisa'da 5 günlük hava durumu:

izmir-de-hava-durumu.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.