Metin Selçuk Bulvarı Asfaltlanıyor

Metin Selçuk Bulvarı Asfaltlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi trafik akışının yoğun olduğu önemli arterlerden biri olan Malatya-Adıyaman Karayolunu Gündüzbey Mahallesi’ne bağlayan Metin Selçuk Bulvarı’nda asfaltlama çalışmaları yapı...

Malatya Büyükşehir Belediyesi trafik akışının yoğun olduğu önemli arterlerden biri olan Malatya-Adıyaman Karayolunu Gündüzbey Mahallesi’ne bağlayan Metin Selçuk Bulvarı’nda asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Yapılan açıklamada, Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığına bağlı Yol Yapım ve Asfalt Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, çift şeritli bulvarın 2 kilometrelik bölümünün finişer ile asfaltlandığı belirtildi. Her bir şeridi 6 metre olan yolda ilk olarak hafriyat atığı temizliği yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin, yolda görüntü kirliliğini ortadan kaldırdığı, Daha sonra yolda zemin güçlendirmesinin yapılarak, finişerle asfaltlandığı kaydedildi.

“YOLUMUZ PIRIL PIRIL OLDU”

Mahalle sakinleri Metin Selçuk Bulvarı’nın önemli ulaşım akslarından biri olduğunu belirterek, “Bulvarımız Gündüzbey Mahallesi’ni Malatya-Adıyaman Karayoluna bağlıyor. Çevresi hafriyat atıklarından dolayı kötü bir görüntüye sahipti. Malatya Büyükşehir Belediyesi hafriyat atıklarını serip görüntü kirliliğini ortadan kaldırdı. Yolumuzu da asfaltlayarak pırıl pırıl yaptı. Çalışmaların yapılmasında başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.