METRO TURİZM İNCİR TADINDA YOLCULUK BAŞLATTI

METRO TURİZM İNCİR TADINDA YOLCULUK BAŞLATTI

YOLU AYDIN’DAN GEÇEN HERKES METRODA İNCİR TADIYOR

Türkiye’de 1992’den bu yana ulaşım hizmeti veren Metro Turizm Aydın’da incir üreticisini sevindirecek bir kampanya başlattı. Metro turizmle Aydın’a seyahat eden ya da Aydın’dan geçen herkese ilin sembolü haline gelen Aydın inciri ikram ediliyor. Yerli, yabancı herkesten yoğun ilgi gören Aydın’da Aydın inciri ikramı Aydın’ın milli ürünü incirin tanıtımına da katkı sağlıyor. 
Metro turizm olarak sadece seyahat değil aynı zamanda kültürel hizmet de vermeye çalıştıklarını belirten Metro Turizm Aydın İşletmecisi Rasim Kılıç, “Dünyanın en güzel yerlerinden biri Evliya Çelebi’nin deyimiyle ‘Gök kubbenin altındaki en güzel yer yüzü’nde yani Aydın’da yaşıyoruz. Aydın denince de akla adı kutsal kitaplarda da zikredilen incir gelir. Hem ilimizin tanıtımı hem de milli meyvemiz incirin tanıtımını yapabilmek amacıyla Metro Turizm ile seyahat eden ve yolculuk esnasında Aydın havasını teneffüs eden tüm yolcularımıza incir ikramında bulunup Aydın’ın ve incirin tanıtımını yapmaya çalışıyoruz” dedi.


“EGE’DE YATIRIM VE SEFER SAYILARINI ARTIRIYORUZ”
Gerek iklim koşulları gerekse turizm özellikleri dolayısıyla Aydın’ın bir merkez il konumuna geldiğini ve artık zamanın her şeyden kıymetli olduğunu belirten Metro Turizm Ege Bölge İşletmecileri ÖzgürAyyıldız ve Galip Öztürk, “Aydın ilimiz gerçekten çok yoğun bir il haline geldi. Bir çok kişi başka yerde çalışıp Aydın’da ikamet ettiği gibi başka ilde ikamet edip Aydın’da okuyan ya da çalışan çok sayıda vatandaşımız var. Bu ve çeşitli nedenlerden dolayı vatandaşlarımızın zaman kaybetmemesi için Aydın’dan her saat Denizli, Muğla, Marmaris ve İzmir seferleri başlattık. Bu seferlerde suit servis araçlarımız hizmet veriyor. Yani özellikle tek koltuk yolculuk yapmak isteyen vatandaşlarımız bu hizmetten çok memnun. Vatandaşımız her saat başı Aydın’dan bu noktalara artık Metro Turizm ile ulaşabilecek” diyerek firma olarak en iyi hizmeti sunma gayreti içinde olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.