Meydanlı Baldır'dan 50. yıl açıklaması

Meydanlı Baldır'dan 50. yıl açıklaması

Nazilli Belediyespor taraftar gruplarından Meydan'da tribün lideri Oğuz Baldır 50. yıl öncesinde Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve yönetime seslendi.


50. yılın kulüp tarihi açısından önemine değinen Baldır yaptığı açıklamada, "Nazillispor tarihinin en büyük ve en önemli sezonlarından birini 50. kuruluş yılını hep birlikte yaşayacağız.Bu başkanlık seçiminde aday olacak adaylar öyle bir gelmeli ki geldiği gibi bu camiayı bu şehri şampiyonluğa inandırmalı. Şehir o atmosfere girmeli yaşamalı.Yıllardır ekonomik dengeler, feda derken bu günlerde çok büyük bir beklentiye girmedik ama bu sezon en kötü Play-off'lardan da olsa şampiyonluk istiyoruz.Şampiyonluğun onursal başkanımız ve belediye başkanımız Haluk Alıcık'ın büyük desteği ile geleceğini biliyoruz. Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'a sesleniyoruz.Başkanım senin Nazillispora verdiğin hizmetler ile yaptıklarının maddi manevi asla ve asla kimse tartışamaz. Hatta taraftarlarımıza grubumuza verdiğiniz desteklerde cabası .Sen varsan daha güçlü bir Nazillispor olacağımıza tüm taraftarımız inanıyor.3.Ligte olduğu gibi yine şampiyon olacağımıza inanıyoruz.Bu memlekette büyük fabrikalar televizyonlara milyonlarca para verip reklam verenler küçükte olsa işletmeler bu takıma gram yararı olmadığı halde sen hep elini taşın altına koydun Başkanımızdan bir an önce bu taraftarı kırmadan geri dönmesini çok istiyoruz.Nazillispor'un başına gelecek olan başkanımızdan da taraftarlar arasında ayrım yapmadan onlarla bağlarını güçlendirmelidir. Yıllardır göremediğimiz bir konu bu. Ayrıca deplasman sıkıntıları da kesinlikle bitmelidir" dedi. 


'Kongre taraftara açık olmalıdır'


Yaklaşan kongre öncesi Baldır camiaya seslenirken, kongrenin tüm taraftarlara açık yapılmasının gerektiğini belirtti. Baldır, "Kongreye gelecek olursak tüm taraftarlara açık olmasının gerektiğini düşünüyoruz. Nazilli halkı bunu istiyor ve duyumlarımız,gözlemlerimiz bu yöndedir. Bu sezon taraftar grubu olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.Sol kapalıda genci yaşlısı erkeği kızı herkes takıma destek olacak ve küfür asla ve asla olmayacaktır.Biz bunlara yapmaya hazırız" diye konuştu. 

HABER:ENGİN KOCAMAN 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.