Mezardan Kimse Çıkmadı

Mezardan Kimse Çıkmadı

Nazilli'de "Suriyeli Kimsesiz" bir vatandaşın gece saatlerinde defnedildiği haberi Savcılık, Emniyet ve Belediyeyi ayağa kaldırdı. Mezarlık görevlisinin ihbarı üzerine harekete geçen yetkililer, mezarı kazarak cesede ulaşmaya çalıştı.

 

Nazilli'de Eğriboyun Mezarlığın'da meydana gelen traji komik olay dün gece meydana geldi. Mezarlık görevlisi Zafer Ibar, işini bitirdikten sonra evine gitmek için mezarlıktan ayrıldı. Gece saatlerinde kimliği belirnemeyen kişiler Eğriboyun'a gelerek, daha önceden kazılmış mezarın üzerine toprakla kapattı.  Üzerine çiçek bırakılan ve toprağına su dökülen kabrin baş ucunda ki tahtaya da "Suriyeli Kimsesiz" yazıldı. Sabah saat 07.00'da mezarlığa gelen görevli Zafer Ibar, temizlik yaptığı sırada göçük nedeniyle üstünü örtmedikleri mezar alanına bir kişinin defnedildiğini fark etti. Kabir başındaki tahtada "Suriyeli Kimsesiz" yazısını gören  Ibar, Nazilli Belediyesini arayarak durumu bildirdi. Belediye ise Ibar'a bilgilerinin olmadığını söyledi. Daha sonra polisi arayan Ibar "Mezarlıkta Suriyeli bir vatandaşı gömmüşler, bizim haberimiz yok" diyerek polise ihbarda bulundu.

"BİRİ BİZİMLE ÇOK KÖTÜ OYUN OYNADI"

Olay yerine gelen polis ekipleri, mezar başında inceleme yaptı ve çevrede güvenlik çemberi oluşturdu.Cumhuriyet Savcısıda olay yerine gelerek alanın kazılmasını istedi. Belediye görevlileri kabri bir buçuk metre kazdı. Kabirden birşey çıkmayınca yetkililer, biri bizimle çok kötü oyun oynadı diyerek, 2 saat süren inceleme ve kazı işlemlerini sona erdirdi.

"KAZDIK BOŞA ÇIKTI"

Bu tür olayın ilk defa başına geldiğini söyleyen mezarlık görevlisi Zafer Ibar, "Sabah geldiğimde, karşımda bu mezarı görünce çok şaşırdım. Bu yerde göçük meydana gelmişti.Üstünü kapatmamıştık, bir baktım üstü kapalı, gerçek biri gömülmüş gibi hazırlanmış. Üstüne su dökmüşler, tahtayada "Suriyeli Kimsesiz" yazmışlar. Belediyeyi, polisen bilgi verdim. Kazdık boşa çıktı. Hayatımda ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum" dedi.

Olayla ilgili savcılık "Suriyeli Kimsesiz" yazısını yazan kişiyi bulmak için çalışma başlattı.

HABER : MEHMET ALİ CİNTOSUN

dsc_0263.jpgdsc_0274.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.