Mezuniyet Töreninde Sürpriz Evlilik Teklifi

Mezuniyet Töreninde Sürpriz Evlilik Teklifi

Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezuniyet töreni, sürpriz evlenme teklifi ile renklendi. Eğitim Fakültesi mezuniyet töreninde sahneye çıkan YTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezunu...

Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezuniyet töreni, sürpriz evlenme teklifi ile renklendi. Eğitim Fakültesi mezuniyet töreninde sahneye çıkan YTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezunu Yunus Emre Şakar, diplomasını alan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümü mezunu kız arkadaşı Gözde Turan’a sahnede sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Genç kızın şaşkına döndüğü evlenme teklifi salondan büyük alkış aldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi’ndeki eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler mezuniyet sevincini yaşıyor. YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenleri ailelerin ve öğrencilerin sevincine sahne oluyor. 4 gün boyunca devam edecek mezuniyet törenlerinin ilk günü Eğitim Fakültesi, Elektrik, Elektronik Fakültesi ve İnşaat Fakültesi’nin diploma heyecanı yaşandı.

Eğitim Fakültesi’nin diploma töreninde evlilik teklifi heyecanı yaşandı. Diplomaların verilmesinin ardından YTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezunu Yunus Emre Şakar sahneye çıktı ve kız arkadaşı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden yeni mezun olan Gözde Turan’ı tekrar sahneye davet etti. Evlilik teklifine Kuran-ı Kerim’den bir ayetle başlayan Yunus Emre Şakar, ardından “En güzel duam, gözümün nuru, cennetim olur musun? Benimle evlenir misin?” ifadelerini kullandı.

Dizlerinin üzerine çöken Şakar, cebindeki yüzüğü çıkararak kız arkadaşı Gözde Turan’a uzattı. Teklif karşısında şoke olan Gözde Turan, göz yaşlarına hakim olamadı. Evlilik teklifine, çocuklarının mezuniyet törenini izlemek için gelen aileler ve genç çiftin arkadaşları alkış ve ıslıklarla destek verdi. Sözlerine ‘Besmele’ çekerek başlayan Gözde Turan ise teklife “Allah’ın huzurunda bir ömür boyu seninle yaşamayı kabul ediyorum” cevabını verdi. Turan’ın cevabı salondan büyük alkış aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.