Mezuniyetlerini Babalara Armağan Ettiler

Mezuniyetlerini Babalara Armağan Ettiler

Vizyon Kolejinden mezun olan okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, mezuniyetlerini babalarına armağan ettiler.Türkiye’nin ilk ve tek Microsoft/Sebit Proje Okulu olan Vizyon Koleji öğrenc...

Vizyon Kolejinden mezun olan okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, mezuniyetlerini babalarına armağan ettiler.

Türkiye’nin ilk ve tek Microsoft/Sebit Proje Okulu olan Vizyon Koleji öğrencileri mezuniyet belgelerini aldılar. Vizyon Koleji’nin okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve lise bölümlerini başarı ile bitiren öğrencilerin mezuniyet töreni, keyifli anlara sahne oldu.

Törenin açılış konuşmasını yapan Vizyon Koleji Genel Müdürü Abdulkadir Özbek şunları söyledi: “Öğrencilerimizin yaşam boyu başarı için gerekli olan becerileri kazanmaları, akademik ve sosyal başarılar ile milli ve manevi değerlere saygılı, kültürlü, özgüveni yüksek bir dünya vatandaşı olmaları prensibi ile çalışmalar yaptık. Bu prensip ve vizyon ile yapılan çalışmalar sonucunda, YGS 2015’te ilk 500’de 5; ilk binde 9; ilk 5 binde 22 derece alan öğrencilerimiz gurur kaynağımız oldu. Uluslararası, eğitim ve teknoloji otoritelerinin okulumuz hakkında söyledikleriyle hepimiz gururlandık".

Diplomalarını alan Vizyon Koleji öğrencileri, diplomalarını babalar günü dolayısıyla babalarına armağan ederek kep attı. Diploma töreni, okul birincisi Kasım Işık’ın adını kütüğe çakmasının ardından devam etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.