Mezunlar Buluşmasında Duygusal Anlar Yaşandı

Mezunlar Buluşmasında Duygusal Anlar Yaşandı

Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği düzenlediği 1.Mezunlar Buluşması Keşkek Günü’nde yıllar sonra bir arya gelen mezunlar duygusal anlar yaşadı.

Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği, kuruluşundan 3 ay sonra bütün mezunlarını, öğretmenlerini ve öğrencilerini 1. Mezunlar Buluşması’nda buluşturdu. Eğitim ve öğretimine 1994 yılında bağımsız bir binası olmadan Cumhuriyet İlköğretim Okulu binasının en üst katında, sadece 3 derslikle başlayan Süleyman Demirel Anadolu Lisesi’nin okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte, okulda hatırası, emeği olan bütün mensupları buluştu. Aydın’ın yöresel keşkek ikramının yapıldığı etkinlikte, hayatını kaybeden öğrenci ve mezunları da unutulmadı.

Yaptıkları etkinlik hakkında bilgi veren Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Anıl Pektaş, “İlk defa böyle bir organizasyonu gerçekleştirmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuz kurulduğu günden itibaren Atatürk ilke ve inkılâplarına uygun bilim ışığında ilerleyen, milli birlik ve beraberliği hedefleyen doğru, çalışkan ve güvenilir nesiller yetiştirmeye devam etmektedir. Biz Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları olarak öğretmenlerimizden aldığımız eli bizden sonraki nesillere uzatmayı bir borç bildik ve bir araya gelerek okulumuz öğrencilerine faydalı çalışmalar yapmaya karar verdik. Üç ay önce kurduğumuz Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği kısa sürede birçok yararlı faaliyet gerçekleştirmiştir. Dernek olarak en büyük hedefimiz ise siz değerli mezunlarımızın katkıları ile okulumuzda okuyan öğrenci kardeşlerimize burs imkanı sağlamaktır. Bundan sonrası için de dileriz ki birlik ve beraberlik içinde çalışabilir, okulumuza ve okulumuz öğrencilerine faydalı olmayı başarabiliriz. Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Okulun kuruluşunda ve bugüne gelmesinde büyük emekleri olan Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Cafer Ölgün, Kurucu Okul Aile Birliği Başkanı Hacer Türker ve Kurucu Koruma Derneği Başkanı Halil İbrahim Ersoy’a teşekkür plaketi verildi. Ayrıca okulda görev yapmış ve yapmakta olan bütün öğretmenler için hazırlanmış teşekkür belgeleri de takdim edildi.

ÖLEN ARKADAŞLARINI DA UNUTMADILAR

Bugün hayatta olmayan mezunlar Çağdaş Bilgili, Alparslan Altuntaş, Ceyda Fırat, Yunus Emre Kaya, Meriç Doygun ve Durmuş Kulak’ın isimleri tek tek okunarak rahmetle anıldı. Süleyman Demirel Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisiyken 17 Mayıs 2006 yılında kazada yaşamını yitiren Durmuş Kulak’ın sembolik mezuniyet diploması, babası Hasan Kulak’a verildi. Hasan Kulak ve törene katılanlar, duygusal anlar yaşadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.