MHP Adayı Şenol, Çalışmalarını Sürdürüyor

MHP Adayı Şenol, Çalışmalarını Sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Süleyman Şenol, seçim çalışmaları kapsamında Konya’nın merkez Meram ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.Uluırmak Pazarı’nda esnaf ve...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Süleyman Şenol, seçim çalışmaları kapsamında Konya’nın merkez Meram ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Uluırmak Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla buluşan Süleyman Şenol, alım gücünün düştüğünü söyledi. Şenol, şikayetleri dinleyerek, “MHP iktidarında kazanan vatandaş olacak. Seçim beyannamemizde açıkladığımız gibi, çiftçinin kullandığı mazottan vergi almayacağız. Gübre ve yem fiyatlarındaki vergiyi kaldıracağız. Nakliyeciye vergisiz mazot vereceğiz. Böylece ürün maliyetlerini en aza indireceğiz. Buna karşılık, asgari ücretlinin ve emeklinin maaş artışları ile birlikte hem çiftçiyi, hem esnafı emeğinin karşılığını alır duruma getireceğiz. Pazar yerlerini eski neşeli günlerine yeniden kavuşturacağız” diye konuştu.

Rampalı Çarşı esnafını da ziyaret eden Şenol, “Her gittiğimiz yerde en öncelikli sorunun ekonomik sıkıntılar olduğunu görüyorum. Bir dokun bin ah işit. Toplumun her kesimi dertli. Eğitimdeki aksaklıklar buraya da yansımış. Zaten bütün sektörler bir biriyle bağlantılı. Birindeki sıkıntı diğerini etkiliyor. Büyük bir onarıma ihtiyaç var. Milliyetçi Hareket Partisi, kaynakları belli vaatleriyle, bu onarımı gerçekleştirecek tek parti durumunda” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.