MHP Adayları ETSO’yu Ziyaret Etti

MHP Adayları ETSO’yu Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum milletvekili adayları, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ETSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştüler.S...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum milletvekili adayları, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ETSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştüler.

Seçim çalışmaları kapsamında ETSO’ya gelen, MHP milletvekili adayları; Prof. Dr. Kamil Aydın, Zekayi Kaya ve Gökhan Arslan, Yönetim Kurulu Salonu’nda ETSO yöneticileriyle bir araya geldi. Toplantıda kısa bir konuşma yapan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, insanların farklı siyasi görüşlerinin birbirleriyle düşman olmalarını gerektirmediğini ifade ederek, Erzurum’a hizmet etme arzusunda olan herkese kapılarının açık olduğunu söyledi. ETSO’da görev yapan herkesin Erzurum adına yapılan her işte siyaset üstü düşündüğünün altını çizen Başkan Yücelik, “Şimdiye kadar hiçbir hükümetle kavgalı da olmadık, muhalefete kapılarımızı da kapatmadık. Bu anlamda, yapılacak seçimin ülkemize, şehrimize ve milletimize hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Toplantıda daha sonra konuşan MHP adayı Prof. Dr. Kamil Aydın da, Erzurum’un hakettiği konumda olmadığını belirterek, şehri kalkındıracak ve daha iyi noktalara taşıyacak, ayağı yere basan projelere seçim beyannamesinde yer verdiklerini vurguladı. Eşitlik ve adalet kavramlarının birbiriyle farklı iki kavram olduğunu kaydeden Prof. Dr. Aydın, “Adalet hakkedene hak ettiğinin verilmesidir. Bu anlamda Erzurum’un hakettiği hizmetlere kavuşması, daha yaşanabilir bir il olması ve her yönüyle kalkınması için hizmete talip olduk. Allah utandırmasın” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.