MHP Adayları Muhtarlarla Bir Araya Geldi

MHP Adayları Muhtarlarla Bir Araya Geldi

MHP Erzurum Milletvekili adayları, Yol İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığınca düzenlenen yemekte mahalli muhtarları ile bir araya geldi.MHP Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın, Ertürk Çimen,...

MHP Erzurum Milletvekili adayları, Yol İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığınca düzenlenen yemekte mahalli muhtarları ile bir araya geldi.

MHP Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Zekai Kaya, Seyfullah Hızarcı, Ömer Durur ve Gökhan Arslan, Yol İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Recai Kaya’nın tertiplediği yemekte 46 muhtarla buluştu. Adaylar muhtarlara seçim beyannamelerini anlatarak destek istedi.

MHP adayları Prof. Dr. Kamil Aydın ve Zekai Kaya , Değirmenler, Umudum ve Ortadüzü köylerini ziyaret ederek köylülerin sıkıntılarını dinledi.

Prof. Dr. Kamil Aydın köy ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, köylerin en büyük sorunu olan altyapı eksikliği olduğunu ifade ederek, “Çamurdan yürünmeyen yollar köylülerin en büyük sorunuydu. Fakat Değirmenler köyünün sıkıntısı gerçekten çok düşündürücüydü. Köyün imamevi olmadığı için imam da bulunmayan köyde cuma namazlarına dahi vatandaşlar yakın diğer köylere ve çoğunlukla şehir merkezine gittiklerini belirttiler” dedi.

Prof. Dr. Aydın gördükleri durumun içler acısı olduğunu belirterek, “Yakutiye ilçemiz sınırları dahilinde Erzurum’un merkezine yakın köylerinden Değirmenler Köyünü ziyaretimiz esnasında gördüklerimize inanamadık. Yıllardır imamevi eksikliğinden dolayı köyün camisinde ezan okunmuyor, Cuma namazı da dahil cemaatle namaz kılınmıyor. Şimdi buradan yetkililere sesleniyorum, Erzurum’umuzun yüksek maliyetlerle ağırladığı sanatçılara değil ve seçim üzeri dağıttıkları pişmaniyelere değil minarelerinden ezan okunan camilere, yolları düzgün köylere ihtiyacı vardır.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.