MHP Aydın’da Küskün Açılımı

MHP Aydın’da Küskün Açılımı

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık partiyi eski günlerine döndürmeyi hedefliyor.

GÜNAY PABUŞÇU-“Ülkücüleri Tek Bir Çatı Altında Toplama” idealiyle il genelindeki çalışmalarını kararlılıkla sürdüren MHP’li Alıcık, Aydın’ın 17 ilçesinde, geçmiş dönemlerde MHP İl Yönetim ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri olarak, partiye hizmet etmiş dava arkadaşlarını tek tek aradı. Milliyetçi Hareket’e gönül vermiş daha sonraları belirli nedenlerle partiye küsmüş veya küstürülmüş eski partilileri tekrar MHP çatısı altında toplanmaya çağıran Alıcık, “Her partide görüş ayrılıkları, gönül kırgınlıkları olmuştur. Şimdi güzel ülkemiz ve aydınlık geleceğimiz için Üç Hilal’in altında toplanma zamanı. Partimizin sizlere bugün daha fazla ihtiyacı var” dedi.

5ca7da3e-fec6-43ac-be2b-09036ab962ce.jpg

“Aydın’da Aramadığı Ülkücü Kalmadı”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “Ülkücülük hayat boyu devam eden, Türk milletine mensubiyet ve fedakârlıkla temellenen, kazancı dua ve şükranla şekillenen tek taraflı bir sevda sözleşmesidir” şiarıyla Aydın teşkilatında görev almış eski dava arkadaşlarını aradığını ifade eden MHP’li Alıcık, her bir ülkücü ruha seslendi, yeniden partiye çağırdı. 

815f82c0-9b55-46df-a571-847c3189d90c.jpg

“Davamızı Omuzlarda Taşıyacağız”
MHP’li Alıcık’ın çağrılarına ülkücüler sessiz kalamadı. Boş işlerle geçirecek vakit olmadığını ifade eden eski partililer, partiye yeniden hizmet etmenin heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Ülkücüler, “Oyalanmaya hakkımız yoktur. Davamızı omuzlarda taşıyacağız, ülkücü davayı memleketin, ülkenin dört bir yanına serpmeye, taşımaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum