MHP Bursa Milletvekili Adayı Tevfik Topçu:

MHP Bursa Milletvekili Adayı Tevfik Topçu:

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bursa Milletvekili Adayı Tevfik Topçu, şoför esnafı ticari araç alırken KDV VE ÖTV vergilerinin alınmayacağını söyledi.Seçim çalışmalarını hızla sürdüren Milliyetçi Har...

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bursa Milletvekili Adayı Tevfik Topçu, şoför esnafı ticari araç alırken KDV VE ÖTV vergilerinin alınmayacağını söyledi.

Seçim çalışmalarını hızla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Adayı Tevfik Topçu. Mudanya’da vatandaşlarla buluşup sıkıntılarını dinledi.

Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Topçu, Mudanya’da bir taksi durağına girip şoförlerle sohbet etti. Topçu, "Esnafımız perişan, işçimiz perişan. Onlar perişan olunca taksiye verecek parası kalmıyor esnafın. Bu işleri biraz canlandırmak lazım. Biz MHP olarak seçim beyannamemizde şoför esnafımızla ilgili güzelliklerimiz var. Araç alırken ÖTV ve KDV son derece problem. MHP olarak diyoruz ki, sizler araç alırken ticari olarak kullanma kaydıyla KDV ve ÖTV alınmayacak. Herhalde bu sizlere ciddi bir kolaylık getirir diye umuyorum" diye konuştu.

KÖYLERİN TÜZEL KİŞİLİKLERİ, BELDE BELEDİYELERİ YENİDEN VERİLECEK

Mudanya’nın Trilye Mahallesi’nde esnafla buluşup sıkıntılarını dinleyen Topçu, "MHP İktidarında Köylerin tüzel kişilikleri belde belediyeleri yeniden verilecek. Bursa Türkiye’nin en pahalı suyunu içiyor. Siz de bu suyu içeceksiniz ve bu parayı vereceksiniz ve yine Bursa’daki gayrimenkul değerleri neyse o vergi de sizden alınacak önümüzdeki dönemlerde. Bu belediye yasası size hiçbir şey getirmedi sizden bir şeyler aldı. Şu anda zengin bir kişi doğup büyüdüğü köye hediye vermek istese veremez veremez. köyün buna alacak envarterde geçirecek tüzel bir kişiliği yok. Köylerde hayvancılık bitiyor. Ülkemizde emekli maaşı bin lira, işçi maaşı 940 lira bunlar yandaşlarını zengin ettiler. Türkiye’nin en büyük problemi gelir dağılımdaki eşitsizliktir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.