MHP de seçim vaatlerini açıkladı

MHP de seçim vaatlerini açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Kasım’da tekrarlanacak seçimlerde MHP’nin hedefinin tek başına iktidar olduğunu belirterek “Türkiye'nin üst üste 1 Kasımlar yaşamaması için biz sorumluluğa varız. MHP iktidara hazırdır” dedi

1 Kasım’da tekrarlanacak seçimler öncesinde AK Parti ve CHP’nin ardından MHP de seçim vaatlerini açıkladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşen toplantıya MHP Aydın Milletvekilleri Adayları Deniz Depboylu ve Aydemir Durmuş’un yanı sıra MHP Aydın İl Teşkilatı Yönetimi de kadro katıldı.

 

“GELECEK MHP’NİN OMUZLARINDA PARLAYACAKTIR”

Konuşmasının başında AK Parti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve HDP’yi eleştiren MHP Lideri Bahçeli “Beyannamemiz bir gelecek projesi, bir gelecek tasarımıdır. Mağdura, mazluma, mahsun bakışlara umut vardır. Sosyal ve siyasi krizlere çare vardır. Türkiye’nin geleceği güvenceye bağlanmıştır. Gelecek Türkiye’nindir. Gelecek MHP’nin omuzlarında parlayacaktır. Türkiye'nin üst üste 1 Kasımlar yaşamaması için biz sorumluluğa varız. AK Parti'ye oy veren vatandaşlarım başta olmak üzere vatandaşlarıma sesleniyorum, zalimleri tahttan indirmek için ülkenin geleceğine oy verelim. Gün, ülkenin geleceğine sahip çıkma günüdür. Gelecek MHP'dir, MHP ise gelecektir. MHP iktidara hazırdır” diye konuştu.

 

MAZOT FİYATI DEĞİŞMEDİ

ASGARİ ÜCRETE BİN 400 TL VAADİ

Konuşmasının ardından partisinin seçim vaatlerini açıklayan Bahçeli, mazotun litre fiyatı 1 lira 75 kuruş olarak açıklarken, gübre, tohum, ilaç ve yem üzerindeki vergilerin ise kaldırılacağını söyledi. Yıllık ortalama 700 bin kişiye iş imkanı sağlayacağının açıklandığı bildirgede, her ailenin bir ferdine iş imkanı sağlanacağı, iş sağlanıncaya kadar da 700 lira aile desteği verileceği vaat edildi. Emeklilere yılda iki kez olmak üzere bin 400 lira Emekli Destek Ödeneği’nin de verileceğinin ifade edildiği bildirgede emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetinin de giderileceği kaydedildi. Evi olmayan ailelere aylık 250 lira kira yardımı yapılmasının da öngörüldüğü seçim vaatlerinde aylık 200 kilovat saatin altında elektrik tüketen ailelere ise yüzde 75 indirim yapılacağı kaydedildi. Üniversiteye giriş sınavının kaldırılacağının vaat edildiği bildirgede, atama bekleyen öğretmenlerin de kademeli olarak atanacağı duyuruldu. Bildirgede terörle mücadele konusuna geniş yer verilirken, toplumsal huzur ve güvenin tesis edileceği, önleyici kolluk hizmetine de ağırlık verileceği güvenlik ve istihbarat zaafının giderileceği kaydedildi. Öte yandan MHP'nin 7 Haziran seçimlerinde "Bizimle Yürü Türkiye" olarak belirlenen sloganı ise "Ülkenin Geleceğine Oy Ver" olarak değiştirildi.

 

BAHÇELİ’Yİ ZİYARET ETTİLER

Toplantı sonrası MHP Aydın Birinci Sıra Milletvekili Adayı Deniz Depboylu ve Yedinci Sıra Adayı Aydemir Durmuş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Devlet Bahçeli’nin kendilerini ziyaret eden milletvekili adaylarına 1 Kasım Seçimleri öncesinde çok çalışmalarını istediği, iktidara giden yolda adaylara büyük görevler düştüğünü söylediği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.