MHP Giresun Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum Seçim Gezilerine Dereli İlçesinde Sürdürüyor

MHP Giresun Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum Seçim Gezilerine Dereli İlçesinde Sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum, Giresun’un Dereli ilçesinin köylerinde seçim gezilerini sürdürdü.Seçim gezilerini Dereli’nin, Yüce, Güdül, Kurulmuş ve Ça...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum, Giresun’un Dereli ilçesinin köylerinde seçim gezilerini sürdürdü.

Seçim gezilerini Dereli’nin, Yüce, Güdül, Kurulmuş ve Çalca köyünde sürdüren Dr. Orhan Erzurum yoğun sevgi gösterisi ile karşılandı. Giresun’un en nüfuslu köylerine sahip olan Dereli’nin her geçen gün kan kaybettiğini, köylerin tek tek boşaltıldığını ifade eden Dr. Orhan Erzurum, “Bu gidişata dur diyeceğiz, Tarımdan hayvancılığa kadar üreticilerimize sahip çıkacağız” dedi.

Siyasi partilerin yıllardır bölge halkını yanılttığı için artık köylere gelmeye yüzlerinin olmadığını, kaç dönemdir sadece seçim zamanları gelindiğini ifade eden Erzurum ,“Ankara’ya gittiğimiz zaman sizleri unutmayacağız. Şimdi nasıl buradaysak, seçimden sonra da sizlerin arasında olacağız. Sorunlarınızı ortak çözümlerle çözeceğiz. MHP iktidarında Fiskobirlik mutlaka desteklenecek. Fındıkta fiyat istikrarı sağlanarak üreticimizin emeği boşa heba edilmeyecek" dedi.

Tarımdan hayvancılığa, sera yetiştiriciliğinden yeni üretim alanlarına kadar bölgeye ciddi yatırımların yapılacağı, turizm alanlarını genişleterek Dereli’ye ekonomik katkı sağlayacaklarını belirten Dr. Orhan Erzurum “Yandaşlık ve candaşlık zamanı 7 Haziran tarihinde bitecek, bu Ülkenin hakları hak sahiplerine verilecek” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.