MHP İl Başkanı Haluk Alıcık: Kongreler Başlıyor

MHP İl Başkanı Haluk Alıcık: Kongreler Başlıyor

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, 13.Olağan Büyük Kurultaya giden sürecin başladığını açıkladı.

GÜNAY PABUŞÇU-MHP'yi 2023'e ulaştıracak kadro, siyaset ve programın belirleneceğini belirten Alıcık, "14 Mart 2021 tarihinde yapılacak Büyük Kurultay'ın ilk adımının 9 Ağustos 2020 günü Samsun İlkadım'da başlayacağını belirtti.  

MHP’li Alıcık, liderleri Dr.Devlet Bahçeli'nin tek aday olacağı, MHP'yi 2023’e ulaştıracak kadro, siyaset ve programını belirleyecek 13. Olağan Büyük Kurultayı 14 Mart 2021 de yapılacağını duyurdu.

“Kazanan Türkiye olacak”
MHP’li Alıcık açıklamalarına şöyle devam etti: “Gelişmeleri öngören ufuk derinliğine, siyaseti meşgul eden meseleleri omurgasından yakalayan görüş zenginliğine sahip olmakla birlikte memnuniyet verici ölçülerde verimli ve yararlı gerçekleşen ve 4 Temmuz’da yapılan il başkanları toplantımızda MHP Genel Başkanımız Bilge liderimiz Sayın Dr.Devlet Bahçeli; MHP'nin kadro ve teşkilat yapısı dinamik, disiplinli, dirayetli, dikkatli, donanımlı ve her şeye de hazırlıklıdır. Dünyaya baktığımız yer Türkiye, üzerine basıp yükseldiğimiz yer Türk vatanıdır. Ülkemizi hedefine alan her tehdide, her tertibe, ter tezgâha karşı duruşumuz kavi, tavrımız kat’i, mücadelemiz köklüdür. Milli varlığımıza karanlık pusular kuran, milli haklarımızı çiğneyip çürümeye terk etmeyi kurgulayan iç ve dış odaklarla mücadelemiz amasız ve amansız düzeydedir. Bugünkü hassas dönemde; istiklal için birlik, istikbal için dirlik ortak paydamız olmalıdır. Nihayetinde kazananın Türkiye olması için de el birliği, güç birliği ve hedef birliği stratejik bir öncelik halini almalıdır. Bu kapsamda MHP’nin 14 Mart 2021’de yapacağı 13.Olağan Büyük Kurultayı’nın ana teması da buna muvafık olarak tayin ve tespit edilmiştir. Çağrımız zamanlar üstü bir kavrayış ve kader ortaklığının özetidir: “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak.” ifadelerini kullandı.

“Yolumuz uzun, zahmetli ve çetindir”
 13. Olağan Büyük Kurultayı’mıza giden süreçte, Siyasi Partiler Kanununa uygun olacak şekilde yapılması lazım gelen il ve ilçe kongrelerimiz 9 Ağustos 2020 tarihinde Samsun’un İlkadım ilçesiyle birlikte başlayacaktır” diyen MHP’li Alıcık, “Bu kurultayımız MHP'yi 2023’e ulaştıracak kadro, siyaset ve programın belirlenmesini de sağlayacaktır. Yolumuz uzun, zahmetli ve çetindir. Yardımcımız Allah, ilham ve irademizin yol başçısı büyük Türk milletidir. " ifadeleri ile güçlü veleceğin, kutlu yarınların müjdesini vermiştir. Cennet Aydın Kemtimizde, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün izinde, kahraman Türk Milletimizin ve şanlı efelerimizin  emanetini emin kılma sorumluluk duygusuyla ,MHP Genel Başkanımız Bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin emrinde ve dava ruhuyla hareket ediyoruz. Tüm teşkilatlarımız, insanüstü bir çalışma azmini sahaya aynen yansıtarak partimizi muvaffakiyetle temsil etmektedir. Milliyetçi-Ülkücü Hareketin kurultayı; liyakat, sadakat ve samimiyet vahası,  milliyetçi-ülkücü seslenişinin otağı, manevi irşat ve telkin kaynağımızdır. Yolumuz uzun, zahmetli ve çetindir. Yardımcımız Allah, ilham ve irademizin yol başçısı büyük Türk milletidir. Kutlu olsun."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.