MHP Konya Milletvekili Adayı Süleyman Şenol:

MHP Konya Milletvekili Adayı Süleyman Şenol:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Süleyman Şenol, Büyükşehir düzenlemesini eleştirerek, “30 Mart yerel seçimlerinden önce her şeyin abartılarak, ’Büyükşehirlerde ne varsa belde...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Süleyman Şenol, Büyükşehir düzenlemesini eleştirerek, “30 Mart yerel seçimlerinden önce her şeyin abartılarak, ’Büyükşehirlerde ne varsa belde ve köylerde de o olacak’ demişlerdi. Ne yazık ki, daha bir yıl bile olmadan vaatler boş çıktı, belediye hizmetlerine ulaşmak zorlaştı ve pahalandı” dedi.

MHP Konya 3. sıra milletvekili adayı Süleyman Şenol yaptığı açıklamada, gezdikleri her yerde eski köy ve kasaba sakinlerinden bu yönde şikayet aldıklarını söyleyerek, MHP iktidarında bu yanlıştan dönüleceğini ve kapanan belediyelerin tekrar açılacağını ifade etti.

Şenol açıklamasına şöyle devam etti; “30 Mart yerel seçimlerinden önce söylediğimiz her şey bir bir gerçekleşti ne yazık ki. Belediyeler kapanınca hizmetler aksar dedik. Belediye hizmetlerine erişim pahalı olur, halkımız zorlanır dedik. Konya gibi kocaman bir şehirde ‘Tavşan dağa küsmese bile dağın haberi olmaz’ dedik. AKP belediyeleri bizi yalancı çıkarmadı. Partizan kadrolaşma amacıyla yöresini, köylüsünü bilen personele yer değiştirttiler, kişileri bildiği, yaptığı işlerin dışında görevlendirdiler. Seçim öncesi büyük büyük laflar söylediler ama seçimden sonra adeta görünmez oldular. Şimdi yine yaklaşan bir seçim var ve Büyükşehir Belediye Başkanı, daire amirleri gezip dolaşıyor ve hizmet vaadinde bulunuyorlar. İnşallah Konyalılarında desteğiyle MHP iktidarında bu yanlıştan dönülecek. Belde belediyeleri yine kurulacak, hizmet yine vatandaşın elinin altında olacak. Büyükşehir olunca ödenemez hale gelen iş yeri ruhsat harçları, imar harç ve masraflarından da kurtulunulacak. Biz, yerel seçimler öncesinde yaptığımız uyarılarda haklı çıktık ama buna sevinemiyoruz. Şimdi bir seçim arifesinde tekrar sesleniyorum. Sağdan soldan yapılan propagandalara kapılıp artık yorulan ve değiştirilme zamanı gelen AKP iktidarına icazet vermeyin tekrar. Unutmayın ki, MHP kadroları 46 yıllık mazisi, bilgili ve donanımlı insan kaynaklarıyla Türkiye’yi yönetmeye hazır.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.