Mhp Konya Teşkilatına Seçim Aracı Takviyesi

Mhp Konya Teşkilatına Seçim Aracı Takviyesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya il teşkilatına, seçim çalışmalarında kullanılmak üzere 3 minibüs tahsis edildi.MHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan MHP İl Başkanı Murat...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya il teşkilatına, seçim çalışmalarında kullanılmak üzere 3 minibüs tahsis edildi.

MHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan MHP İl Başkanı Murat Çiçek, Konyalıları, 16 Mayıs Cumartesi günü saat 16.30’da yeni Kent Meydanı’nda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılacağı mitinge davet ederek sözlerine başladı. Çiçek, iktidarı eleştirerek, “Şu an AKP iktidarının çözüldüğü, sona geldiği bir dönemdeyiz. 25 günlük ömrü kalmış bir iktidar var. 13 yılın hesabını verecekler. Yaptıkları yanlışların, milletimize çektirdikleri zulümlerin hesabını verecekler. Bu hesabı verebilmeleri için bizim birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekli. Bu noktada bir adım attığımızı düşünüyorum. Eski il yöneticilerimiz ve ilçe başkanlarımızın aramızda olması, seçim çalışmasında maddi ve manevi destek vermeleri bunu göstermektedir. AK Parti iktidarı da bir düşünmelidir, ‘biz nerede hata yaptık, niçin böyle bir durumla karşılaştık’ diye. 7 Haziran’da bu millet AK Parti’ye gereken dersi verecektir” dedi.

“OY ORANIMIZ ARTIYOR”

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ise Konya’dan hiç kimsenin beklemediği oranda oy alacaklarını söyledi. 5 milletvekili çıkardıkları 1999 yılındaki seçimlerde yakaladıkları oy oranının üzerine çıktıklarını kaydeden Kalaycı, sözlerine şöyle devam etti:

“Adalet ve Kalkınma Partisi 13 yıllık iktidarı döneminde sonuç itibariyle umutları tüketmiştir, Türkiye’nin cılkını çıkarmıştır. Milli ve manevi değerlerimiz tahrip edilmiştir. Bölücüler cesaret bulmuştur. Kula kul olmak yaygınlaşmıştır. İşsizlik, yolsuzluk ve yoksulluk artmıştır. İnsanımız borç sarmalına girmiş ve faiz bataklığına saplanmıştır. İnşallah 7 Haziran’a kadar oy oranımız daha da artacak. Konya’dan hiç kimsenin beklemediği bir oy alacağız. Anket kuruluşları MHP’nin oyları yükselişte diyor ama oy oranımızı bir türlü yüzde 18’in üzerine çıkaramıyorlar. Yüzde 20’lerin üzerine çıktık, bu gidişle yüzde 30’ların da üzerine çıkacağız. Konya’da birinci parti olma hedefimiz var. Yüksek sayıda milletvekili ile TBMM’ye gideceğiz.”

Konuşmaların ardından dua edilerek kurban kesildi. Daha sonra 3 minibüs, MHP il yöneticilerine teslim edildi. Böylece Konya’da MHP seçim aracı sayısı 30’a yükselmiş oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.