MHP Lideri Bahçeli, 10 Mayıs’ta Aydın’a Geliyor

MHP Lideri Bahçeli, 10 Mayıs’ta Aydın’a Geliyor

7 Haziran Genel seçimleri öncesi 10 Mayısta Aydın’da p halka seslenecek olan MHP Lideri Devlet Bahçeli için MHP Aydın miting çalışmalarına başladı.

7 Haziran Genel seçimleri öncesi 10 Mayısta Aydın’da p halka seslenecek olan MHP Lideri Devlet Bahçeli için MHP Aydın miting çalışmalarına başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Cem Akbudak MHP lideri Devlet Bahçeli’nin 10 Mayıs’ta Aydın’da yapacağı mitingle ilgili olarak bilgiler verdi. MHP Aydın İl Başkanlığı’nda miting ile ilgili olarak yapılan toplantıda Kadın Kolları İl Başkanı Havva Kukul, ilçe başkanları ve partililer yer aldı .MHP Lideri Bahçeli’nin Aydın’a İzmir’den geleceğini ve Aydın’da saat 11.30 mitinge başlayacağını kaydeden MHP’li Akbudak, Bahçeli’nin Aydın’daki miting sonrası Denizli veya Muğla’da da partililere sesleneceğini dile getirdi. Mitinge tüm il ve ilçe teşkilatlarıyla hazır olduklarını savunan Akbudak, ilçe başkanlarıyla da oturarak seçim stratejisi hakkında ve mitingle ilgili olarak da bir toplantı yaptı.

Seçim çalışmalarına tüm ilçelerde yoğun bir tempo içinde sürdüklerini ifade eden MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, “Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşu ve vatandaşlarımıza ziyaretlerimiz devam ediyor. Tüm ilçelerde çalışmalara başlamış olup seçim alt yapısını da oluşturduk. Bu anlamda seçim büro açılışlarımız devam ediyor. Yaptığımız ziyaretler sonrasında izlenimlerimize göre hüsnü kabul görüyoruz. Gecenin geç saatlerine kadar çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir bütün olduğumuzu herkese gösterdik. Vatandaşlardan aldığımız elektrik olumlu yönde” dedi.

“AYDIN’DA BİRİNCİ PARTİ OLMAMIZ SÜRPRİZ OLMAZ”

Hedeflerinin Aydın’da birinci parti olmak olduğunu vurgulayan Akbudak, “Aydın’da birinci parti olmamız bizim için sürpriz olmaz. Seçmenler bizi takip etmeye devam etsin. Seçmen MHP’ye takılsın hayatını yaşasın. Yaptığımız çalışmalar vatandaş tarafından kabul görüyor. Diğer partilerin yaptıkları bizi çok ilgilendirmiyor. Önemli olan bizim yapacak olduklarımızdır. Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız” diye konuştu

MHP Lideri Bahçeli, 10 Mayıs’ta Aydın’a Geliyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.