MHP Lideri Bahçeli Aydın'da

MHP Lideri Bahçeli Aydın'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iki günlük Muğla programının dönüşünde Aydın’da mola verdi.

Partililerle çay içen Bahçeli, “Bu hükümet ömrünü tamamladı. Milli iradeyle geldi, milli iradeyle gidecekler” dedi. Seçim çalışmaları için iki gündür Muğla’da bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muğla dönüşü Aydın’da mola verdi. Aydın- Muğla Karayolu’nda bulunan bir tesiste mola verip partililerle bir araya geldi. TBMM İdari Amiri ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, 22. Dönem MHP Aydın Milletvekili ve MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner ve yoğun bir partili grup tarafından karşılanan Bahçeli partililerce karşılandı. Partililer “Devletin başına Devlet gelecek” sloganları ile karşıladıkları Bahçeli’ye sevgi gösterisinde bulundular.

12- 13 MART’TA AYDIN’DA

MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin çay molası vermek için Aydın’a geldiğini belirterek, “Sayın Genel Başkanımız, Muğla dönüşü çay davetimizi geri çevirmeyip, kentimizde mola verdi. Kendisi 12- 13 Mart tarihlerinde iki gün ilimizde olacak” dedi.

BAHÇELİ, “BU HÜKÜMET ÖMRÜNÜ DOLDURDU”

Partililerle çay içip sohbet eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, meclisten geçen HSYK düzenlemesinin yanlış bir karar olduğunu belirterek, “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin siyasi ömrü dolmuştur. Bu tükenişin başlangıcı 30 Mart olacaktır. 2015 yılında da, milli iradeyle gelmiş, milli iradeyle gidecektir. HSYK düzenlemesi çok yanlış bir karardır” dedi. Bahçeli, yaklaşık yarım saat süren molanın ardından Ankara’ya dönmek üzere Aydın’dan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.