MHP Manisa Milletvekili Adayı Hasan Eryılmaz:

MHP Manisa Milletvekili Adayı Hasan Eryılmaz:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, emeklilerin yüzünün MHP ile güleceğini belirterek, "Emeklilerimize Mart ve Eylül aylarında bin 400’er lira olmak üzere yıllık...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, emeklilerin yüzünün MHP ile güleceğini belirterek, "Emeklilerimize Mart ve Eylül aylarında bin 400’er lira olmak üzere yıllık iki asgari ücret tutarında emekli desteği hakkı tanıyacağız." dedi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, önceki gün Akhisar’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Eryılmaz, Akhisar’da yoğun bir ilgiyle karşılandı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye için bir kurtuluş olduğunu ifade eden Hasan Eryılmaz, Akhisar’da özellikle emeklilerle ilgili önemi açıklamalarda bulundu. MHP’li Eryılmaz, "Emeklilerimiz rahat olsun. Türkiye’de cumhurbaşkanı, milletvekili emeklisi ile emeklilerimiz aynı tutarda ödenek alacaktır. Emeklilerin banka promosyonu alabilmelerinin önünü açacağız. Esnafımızın emekli aylığından kesilen SGK primini kaldıracağız. Sağlık hizmetinde alınan ek ücret ve katılım payı uygulamasına son vereceğiz. Emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz, emekli aylığı zammını özel bir endeksle belirleyeceğiz. Emekli aylığı hesabından refah payını çoğaltacağız. Yaşa ve prim gün sayısına takılanların mağduriyetini mutlaka gideceğiz." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.