MHP Milletvekili Adayı Zekai Kaya’dan ‘Mahalle-köy’ Eleştirisi…

MHP Milletvekili Adayı Zekai Kaya’dan ‘Mahalle-köy’ Eleştirisi…

MHP Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, “Köyleri mahalle statüsüne kavuşturmak öyle kağıt üzerinde olmaz” dedi.Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, seçim çalı...

MHP Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, “Köyleri mahalle statüsüne kavuşturmak öyle kağıt üzerinde olmaz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gittiği her yerde büyük ilgi gören ve seçmenler tarafından coşkuyla karşılanan Kaya, AK Parti’nin mahalle-köy politikasını eleştirdi. Kaya, “Köyleri mahalleye dönüştürmek kağıt üzerinde olmaz. Madem köyleri mahalle yapmak aklınıza yattı, keşke o köylere hizmet ulaştırmayı da aklınıza getirseydiniz” diyerek, yerel yönetimlere yüklendi.

Zekai Kaya, seçim çalışmaları kapsamında onlarca mahalle köye ziyarette bulunduklarını anımsatarak, gittikleri köylerin neredeyse tamamına yakınında hizmetsizlikle karşılaştıklarını belirtti.

Milletvekili adayı Zekai Kaya, “Bizim insanımızın gönlü zengindir, alçak gönüllüdür. Bunlar yerey seçimlerden önce köyleri mahalle statüsüne kavuşturmak gibi ilginç bir çalışmaya imza atmışlardı. Keşke gereğini de yapmış olsaydılar, ama yapmadılar. Kağıt üzerinde mahalleye dönüştürdükleri köylerin her birini kendi kaderine terk ettiler. Köylerde ne yol var, ne alt ne de üstyapı hizmeti var. Her yer çamur içerisinde, kanalizasyon problemleri almış başını gidiyor. AKP zihniyetini yakından görmek isteyenler, mahalleye dönüştürülen köylere gitsin ve gerçek manzarayı kendi gözleriyle görsünler” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.