MHP, Milletvekili Adaylarını Tanıttı

MHP, Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman Milletvekili adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi.MHP İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen aday tanıtım programına İl Başkanı Hüseyin Özgün, Merkez İlçe...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman Milletvekili adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi.

MHP İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen aday tanıtım programına İl Başkanı Hüseyin Özgün, Merkez İlçe Ömer Yıldırım, Ülkü Ocakları Başkanı Mahmut Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Esma Gündüz partililer katıldı.

MHP Adıyaman’da adaylar Reçep Kılıç, Vakkas Orhan, Remziye Yavuz, Ahmet Kara ve Mehmet İnan’ı meclise göndermek için seçimde oy isteyecek.

İl Başkanı Hüseyin Özgün, Haziran ayı seçiminin çok önemli olduğunu belirterek, “7 Haziran 2015 genel seçimlerinde 5 milletvekilimiz ile katılacağız. Allah’ın izni ile çabamız tek başına iktidardır. Bu seçim hem Türkiye için, hem Adıyaman için çok önemlidir. ‘Ben MHP’liyim, ‘Ben Ülkücüyüm’ diyen herkesin büyük sorumluluğu vardır. Çünkü Türkiye bir bölünme sürecine girmiş bulunmaktadır. Adıyaman’da vatan hainleri nail olursa bu bölünme sürecine katkı sağlanacaktır. Hiçbir zafer oturarak kazanılmaz. 7 Haziran akşamı Adıyaman’dan milletvekili göndereceksek çok çalışmamız gerekiyor.

1999 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi, meclise 1 milletvekili göndermiştir. Bu günkü hava o günden daha iyidir. Seçmenlerimiz yüzünü bize dönmüş, bizlerden kendilerine kucak açmamızı beklemektedir. Biz MHP’liyiz ve sorumluluğumuz MHP’li olmayanların MHP’ye oy vermesini sağlamaktır. Teşkilatların yanı sıra partililerinde çalışması lazım. Bu günden sonra teşkilatta ekipler kurulacak ve herkes birlikte çalışacaktır.

Bu seçimde MHP’den aday olma şerefine ulaşmış gururunu yaşayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Elbette bu taşın altına maddi ve manevi olarak taşın altına elini koyacaktır. Biz bir secim savaşına giriyoruz. Bu savaşta herkes görevini en iyi şekilde yapacaktır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.