Mhp Milletvekili Yılmaz 4 Yılını Değerlendirdi

Mhp Milletvekili Yılmaz 4 Yılını Değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 24. dönem Milletvekili Kemalettin Yılmaz, TBMM’deki 4 yıllık görev süresini değerlendirerek, “Milletvekilliğim dönemimde ülkemize layıkıyla hizmet etmey...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 24. dönem Milletvekili Kemalettin Yılmaz, TBMM’deki 4 yıllık görev süresini değerlendirerek, “Milletvekilliğim dönemimde ülkemize layıkıyla hizmet etmeye çalıştığım gibi, Afyonkarahisar’dan da hiçbir zaman irtibatımı koparmadım, memleketimin sorunlarını hiç bir zaman görmezden gelmedim” dedi.

Yılmaz kentteki termal bir otelde düzenlediği basın toplantısında 4 yıllık hizmet süresini değerlendirdi. Çok sayıda basın mensubunun katıldığı toplantıda görev süresi boyunca yaptıklarını anlatan Yılmaz, milletin kendisine verdiği temsil hakkına emanetine her daim layık olmak için çalıştığını ifade etti. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ülkenin sorunlarına eğilmekten kendisini alıkoymadığı gibi Afyonkarahisar’dan da bir an olsun bile bağını koparmadığını aktaran Yılmaz, “Seçimlerin ardından seçim öncesi açtığımız büromuzu görev süremde ‘Milletvekilliği İrtibat Bürosu’ olarak kullandık. Çünkü biliyorduk ki Ankara’ya gelmeye fırsatı olmayan bir çok vatandaşımızı, bu büro üzerinden bize ulaşacak ve bu sayede onların dertlerine ortak olabilecektik. Bunun yanında memleketimizin sorunlarına her zaman yapıcı ve çözümleyici bir şekilde yaklaştık. Örneğin, geçtiğimiz yıllarda kentimizin bir yol sorunu vardı ve buna karşın bir takım eylemlilikler ve basın açıklamalarımız oldu, sonrasında ise Afyonkarahisar Belediyesi merkezi bütçeden daha fazla kaynak aldı ve kent merkezimizdeki yol sorunları çözülmüş oldu. Görev süremde milletimizin teveccühüne layık olabildiysem ne mutlu bana” diye konuştu.

“TÜRK ÇİFTÇİSİ VE BESİCİLERİNİN SORUNLARIN GÜNDEME GETİRDİK”

4 yıllık görevi boyunca TBMM’de Afyonkarahisar’ın olduğu gibi ülkenin sorunlarına da eğildiğini ve özellikle tarım alanında TBMM’de önemli çalışmalar yaparak, çiftçilerin sorunlarını her daim gündeme getirmeye çalıştığını aktaran Yılmaz şunları söyledi:

“TBMM’de özellikle gündem dışı konuşmalarda Türk çiftçisi ve besicilerinin sorunların gündeme getirerek, tarım politikaların daha verimli hale gelmesi için uğraş verdik. Milletvekilliliğimle birlikte TBMM’nin bir çok dış ülke ile oluşturduğu parlamentolar arası dostluk guruplarının da yönetiminde yer aldım.”

Yılmaz, basın toplantısındaki açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.