MHP NAZİLLİ'DE ŞOV YAPTI

MHP NAZİLLİ'DE ŞOV YAPTI

Nazilli Belediyesi ve Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliğinde birlik, beraberlik ve gündemi değerlendirme toplantısı düzenlendi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN-MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu’nun da katıldığı toplantıda MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan  Adayı Ümmet Akın’ın tanıtımı yapıldı. 

Menderes Et Balık Restoran’da düzenlenen toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Germencik Belediye Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın, MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, MHP’li belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. 

1-028.jpeg

“BANA VATAN HAİNİ DEMESİNLER BAŞKA NE DERLERSE DESİNLER”

Toplantıda ilk olarak kürsüye çıkan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık,9 yıldır devam ettirdiği belediye başkanlığı görevinde kimseye peşkeş çektirmediğini kaydetti. Alıcık, 4 ay sonra yapılacak olan seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediyesini kazanacaklarını söyledi. Alıcık, konuşmasında şunları söyledi;  “Birlik ve beraberliğimizin göstergesinin en güzel örneklerinden birini yaşıyoruz. İki dönemdir Nazilli Belediye Başkanlığı yapıyorum. Çıraklığı ve kalfalık dönemimizi gördük. Allah nasip ederse ustalığımızı da göreceğiz. Bu bir bayrak yarışıdır, bu bayrak bize verilirse en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Devlet Bahçeli’nin izinde devam edeceğiz. Nazilli’yi aldığımızda organize sanayi ve üniversite şehri yapacağız demiştik ve bu yolda hızla ilerliyoruz. 1994’te başlayan OSB’yi 2011 yılında 6 milyon TL yatırım yaparak altyapısında üst yapısına kadar yaparak açtık. Bugün, Uygulamalı Bilimler Fakültesinin açılması kesinleşti. Biz geldiğimizde 6 bin öğrenci vardı. Şuanda 14 bine yakın öğrenci var. Biz ekip arkadaşlarımızla birlikte her şeyin en iyisini yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. 2014’te Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni alacağız demiştik olmadı, ama bu sefer alacağız. Aydın’ı biz yöneteceğiz. Biz parti rozetini çıkararak bütün kesimlerin belediye başkanı olmaya çalıştık. Vatandaşla birlikte olursanız her şeyi yaparsınız. Bana vatan haini demesinler ama her şeyi söylesinler. Kazanırız ama kaybederiz 10 yıl sonra vatandaşın önüne çıktığımızda verilemeyecek hiçbir hesabımız yok”
.

2-031.jpeg
“BİZ HİZMET YAPMAK İSTEDİĞİMİZDE HEP KARŞI ÇIKTILAR”

MHP Aydın İl Başkanlığı’nda dün adaylığı açıklanan Germencik Belediye Başkanı ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın da şunları ifade etti; “Ortaklar Belediye Başkanlığı, Germencik Belediye Başkanlığı’yla başladık. Ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne aday olduk. Büyükşehir Belediyesi’nde Çin seddini aşamadık. Bir hizmet yapmak istediğimizde hep karşı çıktılar. Ya boyun eğip kabul edecektik ya da baş kaldırıp adaylığımızı koyacaktık. Biz zoru seçerek adaylığımızı koyduk. STK’lar ve partililerimizden aldığımız sinerjiyle bu yola girdik. Nazilli’de tarıma dayalı bir ekonomi var. Biz de bu ekonomiyi tarımla kalkındıracağız. Endüstriyel tesisleri kurup ürünlerimizi paketleyip şişeleyip satmasını sağlayacak. İşte o zaman üretim yok diye bir şey kalmayacak ortada. Çiftçi malını kaliteli paraya satamadığı için üretimi durdurmuş. Biz büyükşehir başkanlığına gelirsek ürünlerimizi markalaştırıp iyi paraya satacağız. Trafik, otopark, çarpık yapılaşma, sorunları var. Biz bu şehri eğitiminden tutun, otoparkına kadar, insanlarımız için yeniden düzenleyeceğiz. Bunu yaparken tek başımıza değil STK’lar ile hareket edeceğiz. Ben değil, biz olacağız. ASKİ Nazilli’deki arıtma tesisini faaliyete geçiremedi. Biz büyükşehir belediye başkanlığımızda gölet ve barajları bünyemize alarak sulama birlikleriyle birçok alanda maliyetleri düşürerek projeleri hayata geçireceğiz.” diye konuştu.

4-020.jpeg

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu ise Aydın’ın hizmet alamamasından dert yandı. Havaalanı ve otoban projesinin bir türlü hayata geçirilmediğini belirten Depboylu, MHP bayrağını Büyükşehir’e asarak hak edilen hizmetleri Aydın’a kazandıracaklarını söyledi.

3-023.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum