MHP yönetimi Başkan Alıcık'a sahip çıktı

MHP yönetimi Başkan Alıcık'a sahip çıktı

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, hakkında FETÖ davası açılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a sahip çıktı.

MHP Nazilli İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen basın toplantısına MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, Kadın Kolları İlçe Başkanı Birsen Karlıoğlu, Taş Medreseliler Aydın İl Başkanı Cavit İstanbullu, Nazilli Ülkü Ocağı Başkanı Şükrü Irgat, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve partililer katıldı. Aydın 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yaklaşık bir ay önce açılan FETÖ dosyasında adı geçen Haluk Alıcık ile ilgili suçlamaların kabul edilemez olduğunu söyleyen İl Başkanı Burak Pehlivan, "MHP'nin üretken belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri Nazilli Belediyesi. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın ilçe için verdiği hizmetler ortada. Alıcık'ın ülkücü çizgisinden hiçbir zaman vazgeçmediğini biliyor, FETÖ davasıyla ilgili iddialara inanmıyoruz" dedi.

"ZOR KAZANDIĞIMIZ BELEDİYEYİ KİMSEYE YEM ETMEYİZ"

Alıcık'a açılan dosyanın takipçisi olduklarını dile getiren Pehlivan, "Alıcık, MHP'nin şemsiyesi altındadır. Genel Merkez ve il teşkilatı olarak Alıcık'ın yanındayız. Başkanımızın bu davadan alnının akıyla çıkacağına eminiz. Alıcık'ın Genel Merkez'le de Liderimiz Devlet Bahçeli'yle de hiçbir sorunu yok. Özellikle seçim öncesi bu davanın açılması çok manidar. Zor kazandığımız belediyeyi kimseye yem etmeyiz" diye konuştu.

"SİYASETE MHP İLE BAŞLADIM MHP İLE BIRAKIRIM"

Hayatı boyunca Türk Milliyetçisi olduğunu dile getiren Alıcık, "14 yaşımdan itibaren ülkücü hareketin içindeyim. Toplumun her kesimiyle kimin oy verip vermediğine bakmaksızın birlikteyim. Nazilli'ye cemevi de yaptım cami de. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından iki yıl geçtikten sonra böyle bir davanın seçim öncesi açılmış olması manidar. Benden her şey olur, vatan haini olmaz. Siyasete MHP ile başladım, MHP ile bırakırım. Genel Başkanımızın ve genel merkezin emrindeyim. Partime de kendime de güveniyorum" dedi.

Yerel seçimler için büyükşehir ve belediyelerdeki adaylar hakkında genel merkezden bilgi gelmediğini belirten Pehlivan, Ümmet Akın'ın büyükşehir adaylığıyla ilgili genel merkezdeki görüşmesinin olumlu geçtiğini ama resmen aday belirlenene kadar açıklama yapamayacaklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.